Logitech F310 aşınmış kablo nasıl tamir edilir?

596802

Decapat
Arkadaşlar Logitech F310 oyun kolumun kablosunun kola bağlandığı yerden kablonun koruma plastiği yani siyah kısmı açılmış biraz içindeki demir teller gözüküyor bir problem yok çalışıyor fakat zamanla daha çok aşınmasın diye elektrik bandı ile ben biraz sardım ama gene de daha uzun ömürlü çözüm istiyorum. Elektrikçiye götürsem nasıl bir işlem yaparlar? Çözerler mi?

Kolun içini açıp, en baştan itibaren sıkı şekilde tek kat elektrik bandı atmaktan başka bir işlem yapamazsınız. Kablo tamamen giderse de yeni kol almak lazım gelir :D.

Kabloyu sıfırdan ayırıp dış korumayı değiştirmediğiniz sürece en geçerli yol izole bantla açılan kısmı kapatmak olur. Onu da anladığım kadarıyla siz yapmayı bilmiyorsunuz. Elektrikçi çok para alır. Onun yerine idare ettiği yere kadar kullanın.

Kabloyu sıfırdan ayırıp dış korumayı değiştirmediğiniz sürece en geçerli yol izole bantla açılan kısmı kapatmak olur. Onu da anladığım kadarıyla siz yapmayı bilmiyorsunuz. Elektrikçi çok para alır. Onun yerine idare ettiği yere kadar kullanın.
İlerde kablo tamamen koptu diyelim yeni bir kablo bağlantısı yapılabilir mi ? Yani kopan kablo yerine yeni kablo lehimle vs. Montaj yapılabilir mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı