hamzabscj Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Logitech F310 kolum var. Kol 1 metreden yere düştü ve deadzone %9'lardan %20'e kadar arttı. Ne yapmam lazım? Garantisi devam ediyor.
Arkadaşlar Logitech F310 kolum var. Kol 1 metreden yere düştü ve deadzone %9'lardan %20'e kadar arttı. Ne yapmam lazım? Garantisi devam ediyor.
Seluze12 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 366 Yer Çekmeköy/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3.Kaptan / Second Officer 23 Şubat 2024 #2 hamzabscj dedi: Arkadaşlar Logitech F310 kolum var. Kol 1 metreden yere düştü ve deadzone %9'lardan %20'e kadar arttı. Ne yapmam lazım? Garantisi devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kırılma, çatlama ya da başka bir görsel sorun gözükmüyorsa ( kılcal problemler dışında), bence teknik servise yolla. %20 çok yüksek.
hamzabscj dedi: Arkadaşlar Logitech F310 kolum var. Kol 1 metreden yere düştü ve deadzone %9'lardan %20'e kadar arttı. Ne yapmam lazım? Garantisi devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kırılma, çatlama ya da başka bir görsel sorun gözükmüyorsa ( kılcal problemler dışında), bence teknik servise yolla. %20 çok yüksek.
hamzabscj Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 Seluze12 dedi: Kırılma, çatlama ya da başka bir görsel sorun gözükmüyorsa ( kılcal problemler dışında), bence teknik servise yolla. %20 çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler de teknis servise nasıl yollayabilirim teknosadan almıştım oraya mı götüriyim?
Seluze12 dedi: Kırılma, çatlama ya da başka bir görsel sorun gözükmüyorsa ( kılcal problemler dışında), bence teknik servise yolla. %20 çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler de teknis servise nasıl yollayabilirim teknosadan almıştım oraya mı götüriyim?
Seluze12 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 366 Yer Çekmeköy/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3.Kaptan / Second Officer 23 Şubat 2024 #4 hamzabscj dedi: Teşekkürler de teknis servise nasıl yollayabilirim Teknosa'dan almıştım oraya mı götüriyim? Genişletmek için tıkla... Evet Teknosa büyük ihtimal teslim almaz. En azından teknik servis adresi verir.
hamzabscj dedi: Teşekkürler de teknis servise nasıl yollayabilirim Teknosa'dan almıştım oraya mı götüriyim? Genişletmek için tıkla... Evet Teknosa büyük ihtimal teslim almaz. En azından teknik servis adresi verir.