Lighthouse Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 2 hafta önce Logitech F310 almıştım. Bugün sol analoğu gıcırdamaya başladı. Takılma vs. yok ancak rahatsız edici bir ses. Bu sesi nasıl giderebilirim?
2 hafta önce Logitech F310 almıştım. Bugün sol analoğu gıcırdamaya başladı. Takılma vs. yok ancak rahatsız edici bir ses. Bu sesi nasıl giderebilirim?
ByQzen Megapat Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 353 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Aralık 2023 #2 Lighthouse dedi: 2 hafta önce Logitech F310 almıştım. Bugün sol analoğu gıcırdamaya başladı. Takılma vs. yok ancak rahatsız edici bir ses. Bu sesi nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Hafiften içine WD-40 sık düzelecektir. Artı 0 Eksi
Lighthouse dedi: 2 hafta önce Logitech F310 almıştım. Bugün sol analoğu gıcırdamaya başladı. Takılma vs. yok ancak rahatsız edici bir ses. Bu sesi nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Hafiften içine WD-40 sık düzelecektir.
KS KS Lighthouse Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 ByQzen dedi: Hafiften içine WD-40 sık düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Motor yağı fln da olur mu hocam. Bide dışından olur di mi? Artı 0 Eksi
ByQzen dedi: Hafiften içine WD-40 sık düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Motor yağı fln da olur mu hocam. Bide dışından olur di mi?
ByQzen Megapat Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 353 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Aralık 2023 #4 WD-40 daha iyi olur normal yağ zamanla toz tutar. Artı 0 Eksi
KS KS Lighthouse Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 ByQzen dedi: WD-40 daha iyi olur normal yağ zamanla toz tutar. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam sağol yardımın için Artı 0 Eksi
ByQzen dedi: WD-40 daha iyi olur normal yağ zamanla toz tutar. Genişletmek için tıkla... Eyw hocam sağol yardımın için