G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 560 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 2. el Vatan garantili olarak almıştım kutusu yok ama faturası var. Faturayla gitsem Vatan'a garantiyi kabul ederler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
2. el Vatan garantili olarak almıştım kutusu yok ama faturası var. Faturayla gitsem Vatan'a garantiyi kabul ederler mi?
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.095 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Garanti süresi devam ediyorsa tabii ki edecekler. Cihazdaki problem nedir?
mergenthe Picopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Kabul edeceklerini düşünüyorum etmemek gibi bir lüksleri yok faturası sende.
EssenceSword Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Ederler. Ama ikinci el olduğunu sen yine de söyleme bence çalışanlara. Faturayı ver işlemleri yaptırt direkt.
Ederler. Ama ikinci el olduğunu sen yine de söyleme bence çalışanlara. Faturayı ver işlemleri yaptırt direkt.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 560 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 Novelist dedi: Garanti süresi devam ediyorsa tabii ki edecekler. Cihazdaki problem nedir? Genişletmek için tıkla... Gamepadde sıkını yok eğer ki bir sıkıntı olursa diye bu konuyu açmak istedim EssenceSword dedi: Ederler. Ama ikinci el olduğunu sen yine de söyleme bence çalışanlara. Faturayı ver işlemleri yaptırt direkt. Genişletmek için tıkla... Kutu önemli mi peki.
Novelist dedi: Garanti süresi devam ediyorsa tabii ki edecekler. Cihazdaki problem nedir? Genişletmek için tıkla... Gamepadde sıkını yok eğer ki bir sıkıntı olursa diye bu konuyu açmak istedim EssenceSword dedi: Ederler. Ama ikinci el olduğunu sen yine de söyleme bence çalışanlara. Faturayı ver işlemleri yaptırt direkt. Genişletmek için tıkla... Kutu önemli mi peki.
EssenceSword Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #6 gurkan67 dedi: Gamepadde sıkını yok eğer ki bir sıkıntı olursa diye bu konuyu açmak istedim Kutu önemli mi peki. Genişletmek için tıkla... Kutu önemli değil. Sonuçta garantisi olan ürünün kendisi kutusu değil. Kimse kutuyu senelerce saklamak zorunda da değil.
gurkan67 dedi: Gamepadde sıkını yok eğer ki bir sıkıntı olursa diye bu konuyu açmak istedim Kutu önemli mi peki. Genişletmek için tıkla... Kutu önemli değil. Sonuçta garantisi olan ürünün kendisi kutusu değil. Kimse kutuyu senelerce saklamak zorunda da değil.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 560 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 EssenceSword dedi: Kutu önemli değil. Sonuçta garantisi olan ürünün kendisi kutusu değil. Kimse kutuyu senelerce saklamak zorunda da değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
EssenceSword dedi: Kutu önemli değil. Sonuçta garantisi olan ürünün kendisi kutusu değil. Kimse kutuyu senelerce saklamak zorunda da değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.