Logitech F310 ile Steam oyunları oynanır mı?

Fgwings

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller dilerim, Logitech F310 Gamepad almayı düşünüyorum. Amacım Steam'de bulunan hikayeli oyunları oynamak. Kullanan arkadaşlar var mıdır? Örneğin FIFA oynamak için bir program kurmak zorunda kalıyorduk, yine bu program aracılığı ile mi kullanabiliyoruz? Bu konuda hiçbir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Oyun destekliyorsa Steam kullandığınız gamepad'e göre o gamepad'in simgelerini getiriyor.

Özellikleri atar mısınız?

Oynayabilirsiniz

Hayır başka bir programa gerek yok. Bende var o gamepad. Gayet memnunum. X input moduna aldığınızda çoğu oyun direkt algılıyor.

Çok teşekkür ederim hızlı yanıtlar için. Eskiden dandik bir gamepad vardı bi program aracılığıyla oynayabiliyordum, bunun öyle olmamasına sevindim. Tekrardan teşekkürler.

Bazı oyunlarda algılayamayabilir o zaman da X360CE programını kurup gamepadi Xbox 360 gamepadi gibi tanıtınca sorun kalmıyor.

Bunların yenisi çıkmadı mı ya F510 rumble pad almıştım hala duruyor galiba yıl 2008 falandı. Destekleyen oyunlarda xbox controller olarak çalışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…