BerkeArs Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #1 F310'u Xinput da değil dınputta kullanıyorum ama Steam girdisi kolumu Xbox olarak görüyor bu yüzden oyun içi kol ayarı olmayan bütün oyunları yön tuşu kullanmak zorunda kalıyorum.
F310'u Xinput da değil dınputta kullanıyorum ama Steam girdisi kolumu Xbox olarak görüyor bu yüzden oyun içi kol ayarı olmayan bütün oyunları yön tuşu kullanmak zorunda kalıyorum.
Nomrukan Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #2 Yön tuşu derken Dpad mı? Kolun üstündeki mode tuşu Dpad ile sol analogun görevlerini değiştiriyor. Bir deneyin isterseniz.
Yön tuşu derken Dpad mı? Kolun üstündeki mode tuşu Dpad ile sol analogun görevlerini değiştiriyor. Bir deneyin isterseniz.
BerkeArs Decapat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 Nomrukan dedi: Yön tuşu derken dpad mı? Kolun üstündeki mode tuşu dpad ile sol analogun görevlerini değiştiriyor. Bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hep Xbox olarak görüyor.
Nomrukan dedi: Yön tuşu derken dpad mı? Kolun üstündeki mode tuşu dpad ile sol analogun görevlerini değiştiriyor. Bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hep Xbox olarak görüyor.