M maeldraa Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Logitech F310 gamepad kol alacağım ve F710 kablosuz kol pil ile çalışıyormuş. F310 nasıl çalışıyor, bilgisi olan var mı?
Logitech F310 gamepad kol alacağım ve F710 kablosuz kol pil ile çalışıyormuş. F310 nasıl çalışıyor, bilgisi olan var mı?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 26 Haziran 2023 #2 Kabloyla.
D Darkwebir Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 maeldraa dedi: Logitech F310 gamepad kol alacağım ve F710 kablosuz kol pil ile çalışıyormuş. F310 nasıl çalışıyor, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... F710 kullanıcısıyım malzeme açısından kaliteli bir sorunu yok. Ama satıcam. 310 kablolu ve titreşim yok diye hatırlıyorum.
maeldraa dedi: Logitech F310 gamepad kol alacağım ve F710 kablosuz kol pil ile çalışıyormuş. F310 nasıl çalışıyor, bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... F710 kullanıcısıyım malzeme açısından kaliteli bir sorunu yok. Ama satıcam. 310 kablolu ve titreşim yok diye hatırlıyorum.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.927 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Haziran 2023 #5 Darkwebir dedi: F710 kullanıcısıyım malzeme açısından kaliteli bir sorunu yok. Ama satacağım. 310 kablolu ve titreşim yok diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... F310 elimde şu an sormak istediğiniz soru varsa.
Darkwebir dedi: F710 kullanıcısıyım malzeme açısından kaliteli bir sorunu yok. Ama satacağım. 310 kablolu ve titreşim yok diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... F310 elimde şu an sormak istediğiniz soru varsa.
D Darkwebir Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Livo dedi: F310 elimde şu an sormak istediğiniz soru varsa. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa bilgi amaçlı yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023
Livo dedi: F310 elimde şu an sormak istediğiniz soru varsa. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa bilgi amaçlı yazdım.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.927 Makaleler 2 Çözümler 24 27 Haziran 2023 #7 Darkwebir dedi: Arkadaşa bilgi amaçlı yazdım. Genişletmek için tıkla... Onun yorumunu cevaplayacaktım senin yorumundaki cevapla butonuna basmışım pardon.
Darkwebir dedi: Arkadaşa bilgi amaçlı yazdım. Genişletmek için tıkla... Onun yorumunu cevaplayacaktım senin yorumundaki cevapla butonuna basmışım pardon.
M maeldraa Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #8 Hocam nasıl şarj ediyoruz? Livo dedi: Onun yorumunu cevaplayacaktım senin yorumundaki cevapla butonuna basmışım pardon. Genişletmek için tıkla... Şarj etme konusunu anlayamadım kolu nasıl şarj ediyorum. Darkwebir dedi: F710 kullanıcısıyım malzeme açısından kaliteli bir sorunu yok. Ama satacağım. 310 kablolu ve titreşim yok diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... 310 nasıl şarj ediliyor biliyor musunuz? Bir de hangi siteden sipariş etmeliyim sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023
Hocam nasıl şarj ediyoruz? Livo dedi: Onun yorumunu cevaplayacaktım senin yorumundaki cevapla butonuna basmışım pardon. Genişletmek için tıkla... Şarj etme konusunu anlayamadım kolu nasıl şarj ediyorum. Darkwebir dedi: F710 kullanıcısıyım malzeme açısından kaliteli bir sorunu yok. Ama satacağım. 310 kablolu ve titreşim yok diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... 310 nasıl şarj ediliyor biliyor musunuz? Bir de hangi siteden sipariş etmeliyim sizce?
D Darkwebir Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #9 maeldraa dedi: Hocam nasıl şarj ediyoruz Şarj etme konusunu anlayamadım kolu nasıl şarj ediyorum 310 nasıl şarj ediliyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... F710 pille çalışıyor duracell kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor. F310 ise şarj olmaz kabloyubtak çalıştır. Darkwebir dedi: F710 pille çalışıyor duracell kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor. F310 ise şarj olmaz kabloyubtak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Trendyol hepsiburada ikisde olur sorunsuz ullaşmıştı bana.
maeldraa dedi: Hocam nasıl şarj ediyoruz Şarj etme konusunu anlayamadım kolu nasıl şarj ediyorum 310 nasıl şarj ediliyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... F710 pille çalışıyor duracell kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor. F310 ise şarj olmaz kabloyubtak çalıştır. Darkwebir dedi: F710 pille çalışıyor duracell kullanıyorum ben gayet iyi gidiyor. F310 ise şarj olmaz kabloyubtak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Trendyol hepsiburada ikisde olur sorunsuz ullaşmıştı bana.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 27 Haziran 2023 #10 maeldraa dedi: Hocam nasıl şarj ediyoruz? Şarj etme konusunu anlayamadım kolu nasıl şarj ediyorum. 310 nasıl şarj ediliyor biliyor musunuz? Bir de hangi siteden sipariş etmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... Şarj ile çalışmıyor kablolu bir gamepad USB’den takıyorsun PC’ye çalışıyor.
maeldraa dedi: Hocam nasıl şarj ediyoruz? Şarj etme konusunu anlayamadım kolu nasıl şarj ediyorum. 310 nasıl şarj ediliyor biliyor musunuz? Bir de hangi siteden sipariş etmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... Şarj ile çalışmıyor kablolu bir gamepad USB’den takıyorsun PC’ye çalışıyor.