Logitech F310 nasıl?

umut bayaner

Femtopat
Daha fazla  
1 ay önce 100 liralık, 2 hafta önce 200 liralık gamepad aldım. Hepsi bozuldu veya kötü cikti iade ettim. Taş çatlasa gamepad icin 500 liralık fiyat çıkıyor artık. F310 nasildir, iyi midir? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Driveri var midir ve titreşim özelliği?

Kablolu olduğu için uzaktaki yatağına uzanıp oynama konusu hayal oluyor ama masa başında düşünürsen kablosu oldukça uzun o konuda bir sıkıntı yaşamadım fakat titreşimi olmadığı için eksikliğini hissettiriyor. F710 Hem kablosuz hem titreşimli fakat bütçe olarak çok çok yukarıda kalıyor.

F310'da aldığım satıcı titreşim var diyordu ama çıkmadı. Ama titreşim bence çok gerekli deil. Gayet F/P bir ürün ben drive indirmeden kullanıyorum.

Herhangi bir yazılım kurmadan kullanılabiliyor. Titreşim bence oyun zevkini arttıran önemli etkenlerden birisi fakat bu fiyat bandına titreşim beklemek yanlış olur. Windows kolu Xbox kolu olarak algılıyor fakat arkasındaki switchi kullanarak bunu değiştirebiliyorsunuz. Ergonomisi başta tuhaf gelse de zamanla alışılıyor. Kablosu aşırı derecede uzun bu güzel bir artı. Lafı fazla da uzatmanın anlamı yok bu fiyat bandına daha iyisi yok hep söylüyoruz alın geçin.

Bende var Rt ve Lt tuşları kendi kendine arada basıyor. Arkadaşımda da aynı kol var onda da Rt kendi kendine basıyordu. Genel bir sorun olabilir belki bu.
Ben zamanında 2. el olarak 25'e almıştım. Dolayısıyla kârlıydı. Şuan nasıldır bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı