Logitech F310 Oyunları Algılamama Sorunu

cagatayhann

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Logitech 310 ile X-Men Origins: Wolverine oynuyordum bugüne kadar sorunsuz bir şekilde. Bugün oyunu açtım ve oyun kumandası hiç tepki vermemeye başladı. Önceden oyuna girdiğimde menü seçeneklerinin yanında buton ismi yazardı, örneğin "(A) New Game". Bunlar da artık yok.

Bir diğer problem ise yine daha önce sorunsuz bir şekilde oynadığım Spider Man Friend or Foe'de. A, B, Y, X sırasıyla 1, 2, 3, 4 olarak görünmekte. Xinput Test'ten baktığım kadarıyla oyun kumandasında herhangi bir sorun yok ama durduk yere böyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun ayarlarına gir bakalım bir, kontrolcü seçeneklerinden seçebiliyor musun diye kontrolcüyü. Benim de birden F710'u görmemeye başlamıştı bilgisayar, eğer seçemiyorsan tamamen yok ise controller; Bilgisayarıma sağ click, özellikler, aygıt yöneticisinden bak bakalım ünlem var mı diye. Sonrasını senin yorumuna göre yazacağım.

Wolverine'de kontrol seçeneği yok. Aygıt yöneticisinden de baktım orada da sorun görünmüyor. Friend or Foe'de kontrolü seçebiliyorsun zaten bu oyunda sıkıntı yok ama önceden komutlar A, B görünürken şuan 1, 2 olarak görünüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı