Logitech F310 Steam dışı çalışır mı?

masterway

Centipat
Daha fazla  
Logitech F310 almayı düşünüyorum ama Steam dışı çalışır mı? Eğer çalışıyorsa bir driver ile mi?

Driver ile çalışır.
Bazı oyunlar tak calistir.

minecraft launcher'dan minecraft legends oynamıştım xbox kolu gibi tanınıyor çoğu oyunda sorun çıkmaz.

Cracklediğim oyunlar falan mesela DMC'yi crklemiştim onda çalışır mı?
Çalışır. Çalışmaz ise

Aldığımda direkt takıp kullanmıştım hiç driver falan yüklemeden. Sorun çıkartan oyun hatırlamıyorum.

Tamamdır teşekkür ederim en kısa sürede almayı düşünüyorum aldığım zaman tekrar yazarım buraya.

Tak çalıştır kolu zaten. Sürücüsü yok. Bende kullandım. Draft stick yüzünden iade etmiştim. Sağ olsunlar yenisini gönderdilerde, o zamandan beri pek kullanmıyorum.

Tak çalıştır kolu zaten. Sürücüsü yok. Bende kullandım. Draft stick yüzünden iade etmiştim. Sağ olsunlar yenisini gönderdilerde, o zamandan beri pek kullanmıyorum.

Bir süredir bir yakınımın bana hediye ettiği Rampage'nin kontrolcüsünü kullanıyordum ancak Steam dışı çalışmıyor, normalde PS3 kontrolcüsü olarak geçiyor SCP kurdum ancak o da olmadı en sonunda Logitech F310 almaya karar verdim.

Aldığımda direkt takıp kullanmıştım hiç driver falan yüklemeden. Sorun çıkartan oyun hatırlamıyorum.

Cracklı oyunlarda çalışır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…