Logitech F310 ürünü iade edilmeli mi?

Sanflex

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün Logitech F310 gamepad satın aldım, bilgisayara taktım joy.cpl'den test etmeye başladım. Gamepadde herhangi bir tuşa basar basmaz sol analog milimetrik sağa kayıyor. Tuşa basmasam bile kendim oynatırsam ilk başta durduğu yerde değil çok küçük milimetrik bir farkla sağa atıyor yani analoğun orta noktasında bir problem var gibime geldi. FIFA üzerinde test ettiğimde sağa otomatik gitme gibi bir problem yok yani drift yok fakat kolun orta noktası milimetrik sağa kayıyor ekrandan bakarken anlaması güç. Ne yapmalıyım, bu normal mi yoksa bir sorun mu, iade etmeli miyim?

Çok dert edilecek bir sorun değil. İstersen iade edebilirsin. Tavsiyem 2. el modellere yönelmeniz.

Hardware test sitesinden de deneme yaptım, orta noktada bir kayma yok. Başka bir uygulamadan da baktım sorun yok ama nedense windowsta joy.cpl üzerinden baktığımda orta nokta sağa daha yakın. Ne yapmalıyım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…