Rtguela Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Merhabalar Logitech F310 Gamepad'imin bağlantısı sık sık kopmaya başladı. Oyun oynarken sürekli kesilmeler yaşıyorum. Bunu tamir etmek mümkün müdür?
Merhabalar Logitech F310 Gamepad'imin bağlantısı sık sık kopmaya başladı. Oyun oynarken sürekli kesilmeler yaşıyorum. Bunu tamir etmek mümkün müdür?
zafzafonboard Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 7 Kasım 2021 #2 Uzatıcı ile kullanıyorsanız uzatıcıyı çıkarıp direk kasanın ön paneline bağlayın, kolu görecek şekilde deneyin edit: F710 sandım bir an kusura bakma usta......
Uzatıcı ile kullanıyorsanız uzatıcıyı çıkarıp direk kasanın ön paneline bağlayın, kolu görecek şekilde deneyin edit: F710 sandım bir an kusura bakma usta......
Rtguela Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #3 zafzafonboard dedi: Uzatıcı ile kullanıyorsanız uzatıcıyı çıkarıp direk kasanın ön paneline bağlayın, kolu görecek şekilde deneyin edit: F710 sandım bir an kusura bakma usta...... Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Geçici olarak sorunu çözdüm gibi görünüyor. USB'nin gamepadden çıkan kısmı sağa sola oynayınca temassızlık yapıyormuş. Bir bant aracılığıyla sabitledim. Boş zamanımda bir elektrikçiye götürüp kısalttırırım o kısmı.
zafzafonboard dedi: Uzatıcı ile kullanıyorsanız uzatıcıyı çıkarıp direk kasanın ön paneline bağlayın, kolu görecek şekilde deneyin edit: F710 sandım bir an kusura bakma usta...... Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Geçici olarak sorunu çözdüm gibi görünüyor. USB'nin gamepadden çıkan kısmı sağa sola oynayınca temassızlık yapıyormuş. Bir bant aracılığıyla sabitledim. Boş zamanımda bir elektrikçiye götürüp kısalttırırım o kısmı.