Logitech F310 vs Kontorland gamepad

YGTİ

Femtopat
Daha fazla  
Ben yeri gelir Mortal Kombat, yeri gelir Tekken, yeri gelir Hades oynamak için kol almak istiyorum ancak uygulama yorumlarında kayıp olup gidiyorum, bunun için 2 tane konsol seçtim, size de sormak istedim sizce hangisi diye.

Birincisi X bir markanın gamepad'i ama yorumlarından dolayı iyi yönler besliyorum.

1: Kontorland Ps4 Ve Pc Uyumlu TitreÅimli Kablolu Oyun Kolu Gamepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol

İkincisi ise Logitech marka, ergonomik açıdan kötü, benim için biraz da eski şimdi yalan yok ancak bu kol da araştırdığım kadarıyla çok uzun ömürlü değil, sizce hangisini almalıyım?

2: Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler yardımlarınız için sizin sayeniz de hem kaliteli hem de ucuza ihtiyacımı gördüm arkadaşlar

Joystick ölü bölge testinde GameSir Nova Lite ile %2.8 alıyorum her ikisinde de. Buradan da almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun.

Joystick ölü bölge testinde GameSir Nova Lite ile %2.8 alıyorum her ikisinde de. Buradan da almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun.

Ayrıca 650 liraya aldım ben böyle işin ta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…