Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Nisan 2021 #1 Pusat Pro Bluetooth Gamepad | Monster Notebook Pusat Pro Bluetooth Gamepad ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın! www.monsternotebook.com.tr Logitech F310 Kablolu PC Gamepad | ITOPYA Logitech F310 Kablolu PC Gamepad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000138 ITOPYA'da. www.itopya.com Hangisini önerirsiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?
Pusat Pro Bluetooth Gamepad | Monster Notebook Pusat Pro Bluetooth Gamepad ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın! www.monsternotebook.com.tr Logitech F310 Kablolu PC Gamepad | ITOPYA Logitech F310 Kablolu PC Gamepad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000138 ITOPYA'da. www.itopya.com Hangisini önerirsiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #2 Bir karşılaştırma yapabilmeniz için Logitech markasından F710 modelini karşılaştırmaya dahil etmelisiniz böyle çok saçma bir karşılaştırma olur.
Bir karşılaştırma yapabilmeniz için Logitech markasından F710 modelini karşılaştırmaya dahil etmelisiniz böyle çok saçma bir karşılaştırma olur.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Nisan 2021 #3 airsword19 dedi: Bir karşılaştırma yapabilmeniz için Logitech markasından F710 modelini karşılaştırmaya dahil etmelisiniz böyle çok saçma bir karşılaştırma olur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bana 200 - 300 TL arası bir Gamepad önerebilir misiniz?
airsword19 dedi: Bir karşılaştırma yapabilmeniz için Logitech markasından F710 modelini karşılaştırmaya dahil etmelisiniz böyle çok saçma bir karşılaştırma olur. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bana 200 - 300 TL arası bir Gamepad önerebilir misiniz?
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #4 Blondie dedi: Haklısınız bana 200 - 300 TL arası bir Gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim bilgim yok pek fazla. Bilmediğim konuda konuşmam doğru olmaz.
Blondie dedi: Haklısınız bana 200 - 300 TL arası bir Gamepad önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim bilgim yok pek fazla. Bilmediğim konuda konuşmam doğru olmaz.