3ns4r Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 381 Yer Bursa 18 Nisan 2021 #1 Burada var görünüyor ama bazıları yok diyor. Anlamadım bu kolda titreşim var mı, yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2021
Çözüm EnisKekech 18 Nisan 2021 Kullanan birisi olarak söylüyorum titreşim özelliği yok. Eğer titreşim istiyorsanız kablosuz olan versiyonu tercih etmelisiniz.
Kullanan birisi olarak söylüyorum titreşim özelliği yok. Eğer titreşim istiyorsanız kablosuz olan versiyonu tercih etmelisiniz.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #2 Kullanan birisi olarak söylüyorum titreşim özelliği yok. Eğer titreşim istiyorsanız kablosuz olan versiyonu tercih etmelisiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Kullanan birisi olarak söylüyorum titreşim özelliği yok. Eğer titreşim istiyorsanız kablosuz olan versiyonu tercih etmelisiniz.
KS KS 3ns4r Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 381 Yer Bursa 18 Nisan 2021 #3 EnisKekech dedi: Kullanan birisi olarak söylüyorum titreşim özelliği yok. Eğer titreşim istiyorsanız kablosuz olan versiyonu tercih etmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne nasıl bağlayacağım? Artı 0 Eksi
EnisKekech dedi: Kullanan birisi olarak söylüyorum titreşim özelliği yok. Eğer titreşim istiyorsanız kablosuz olan versiyonu tercih etmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne nasıl bağlayacağım?
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #4 3ns4r dedi: Masaüstüne nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... LOGITECH USB Unifying Receiver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Burada ki ürün kutunun içinden çıkıyor. Bunu USB'den kasanıza bağlıyorsunuz. Artı 0 Eksi
3ns4r dedi: Masaüstüne nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... LOGITECH USB Unifying Receiver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Burada ki ürün kutunun içinden çıkıyor. Bunu USB'den kasanıza bağlıyorsunuz.
KS KS 3ns4r Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 381 Yer Bursa 18 Nisan 2021 #5 EnisKekech dedi: LOGITECH USB Unifying Receiver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Burada ki ürün kutunun içinden çıkıyor. Bunu USB'den kasanıza bağlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EnisKekech dedi: LOGITECH USB Unifying Receiver fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Burada ki ürün kutunun içinden çıkıyor. Bunu USB'den kasanıza bağlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #6 Rica ederim. Artı 0 Eksi