Logitech F510 gamepad iyi mi?

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
2. elden Logitech F510 gamepad aldim oyunda falan test ettim. Guzel bir de gamepad test sitesinde test ettim normalde oyunda Xinput modunda kullanıyorum ama sitede directxinput secmeyince gormedi gamepadi. Degerler nasıl gamepadin joyistik duvarlarina bastiarak yavasca donerdim. Satici 10 yıldır falan koleksiyon olarak sakladigini soyledi analoglardada asinma yok. 300TL'ye aldim bu arada.

Sen begendiysen sorun yok yüzde değeri yerine kendin test edebilirsin joysticki çok az oynattığın zaman ekrandada hareketi algiliyorsa taş gibidir.

Sen begendiysen sorun yok yüzde değeri yerine kendin test edebilirsin joysticki çok az oynattığın zaman ekrandada hareketi algiliyorsa taş gibidir.

Oyundan oyuna degisiyor mesela War Thunder oynarken sonuna getirince algiliyor ama BeamNG oynarken azıcık oynatinca bile algiliyor kac yil gider bu gamepad? Bir de kronik varmis galiba bunda sol ustdeki buton cabuk bozuluyormus benim aldigimdada bozuk degil ama cit cit etmiyor yumusak kalmis.

300 TL'yi değerlendirebileceğin en iyi şekilde değerlendirmişsin. Teknoloji şans işidir ama 4-5 yıl gider muhtemelen.

300 TL'yi değerlendirebileceğin en iyi şekilde değerlendirmişsin. Teknoloji şans işidir ama 4-5 yıl gider muhtemelen.

Cakma PS4 kolu almaktansa bunu almayi mantikli buldum titresim istedigim icin ozellikle bunu aldim piyasada zaten son 5-6 tane kalmis tam koleksiyonluk ürün gibi bir şey bozulana kadar kalsin bozulunca da saklarim artik.

Cakma PS4 kolu almaktansa bunu almayi mantikli buldum titresim istedigim icin ozellikle bunu aldim piyasada zaten son 5-6 tane kalmis tam koleksiyonluk ürün gibi bir şey bozulana kadar kalsin bozulunca da saklarim artik.

Direk bu hali ile saklasanız daha iyi olur aslında, ileride çok iyi para yapar bu kol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…