atiba13 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #1 Uzunca kullanabileceğim bir gamepad arıyorum. Xbox'ı çok öneriyorlar ama bence fiyatı uçuk. Logitech F710 almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa yardım edebilir mi?
Uzunca kullanabileceğim bir gamepad arıyorum. Xbox'ı çok öneriyorlar ama bence fiyatı uçuk. Logitech F710 almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa yardım edebilir mi?
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Şu iki konunun sinerjisi . Hocam alınır ancak sıkıntı çıkabilir, Monster'ın bir Gamepad'ı vardı ona bakabilirsiniz.
Şu iki konunun sinerjisi . Hocam alınır ancak sıkıntı çıkabilir, Monster'ın bir Gamepad'ı vardı ona bakabilirsiniz.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 12 Ağustos 2021 #3 engoboi dedi: Eki Görüntüle 1135150 Şu iki konunun sinerjisi . Hocam alınır ancak sıkıntı çıkabilir, Monster'ın bir Gamepad'ı vardı ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu
engoboi dedi: Eki Görüntüle 1135150 Şu iki konunun sinerjisi . Hocam alınır ancak sıkıntı çıkabilir, Monster'ın bir Gamepad'ı vardı ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oldu
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Ağustos 2021 #4 2. else alınır. 150 Liraya almıştım ben. Şu anda 200 TL civarı galiba. Temizse olabilir.
atiba13 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #5 engoboi dedi: Eki Görüntüle 1135150 Şu iki konunun sinerjisi . Hocam alınır ancak sıkıntı çıkabilir, Monster'ın bir Gamepad'ı vardı ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
engoboi dedi: Eki Görüntüle 1135150 Şu iki konunun sinerjisi . Hocam alınır ancak sıkıntı çıkabilir, Monster'ın bir Gamepad'ı vardı ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Ağustos 2021 #6 Ben kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu rahat kullanışlı F/P ürünü bence. Titreşimi gayet güzel ölü nokta 0 denilebilecek kadar az 2.4 GHz olması sıkıntı olmuştu başta kopma vs fakat uzatma kablosu ile yakına yaklaştırınca çözüldü.
Ben kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu rahat kullanışlı F/P ürünü bence. Titreşimi gayet güzel ölü nokta 0 denilebilecek kadar az 2.4 GHz olması sıkıntı olmuştu başta kopma vs fakat uzatma kablosu ile yakına yaklaştırınca çözüldü.
atiba13 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #7 Satın alalı 15 gün oldu bence gayet güzel ama biraz ağır. Elime bir dualshock 4 alınca ağırlığını iyice anladım. Onun dışında gayet güzel.
Satın alalı 15 gün oldu bence gayet güzel ama biraz ağır. Elime bir dualshock 4 alınca ağırlığını iyice anladım. Onun dışında gayet güzel.
Emre12345 Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 787 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #8 atiba13 dedi: Satın alalı 15 gün oldu bence gayet güzel ama biraz ağır. Elime bir dualshock 4 alınca ağırlığını iyice anladım. Onun dışında gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam hala forumda aktifseniz birkaç sorum olacak, dönebilirseniz bayağı mutlu olurum.
atiba13 dedi: Satın alalı 15 gün oldu bence gayet güzel ama biraz ağır. Elime bir dualshock 4 alınca ağırlığını iyice anladım. Onun dışında gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam hala forumda aktifseniz birkaç sorum olacak, dönebilirseniz bayağı mutlu olurum.
atiba13 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #9 Emre12345 dedi: Hocam hala forumda aktifseniz birkaç sorum olacak, dönebilirseniz bayağı mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Sorun hocam, aktifim.
Emre12345 dedi: Hocam hala forumda aktifseniz birkaç sorum olacak, dönebilirseniz bayağı mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Sorun hocam, aktifim.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #10 atiba13 dedi: Uzunca kullanabileceğim bir gamepad arıyorum. Xbox'ı çok öneriyorlar ama bence fiyatı uçuk. Logitech F710 almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende var 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum alabilirsin. Kutusunu açarken izdiham yaşanabilir
atiba13 dedi: Uzunca kullanabileceğim bir gamepad arıyorum. Xbox'ı çok öneriyorlar ama bence fiyatı uçuk. Logitech F710 almayı düşünüyorum. Kullananlar varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende var 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum alabilirsin. Kutusunu açarken izdiham yaşanabilir