Logitech F710 alınır mı?

9.nesil alacaksınız.

Orijinal kol olması benim için daha iyi olur yurt dışından falan getirmekle çok uğraşmak istemiyorum ayrıca orijinal kollar daha iyi bağlanıyor, gecikme hızları falan daha düşük

Hocam selamlar hiç kullanmadım ancak benim de ilk fırsatta almayı düşündüğüm bir kol var.
160.25RON 56% OFF|Gamepad kablosuz oyun kontrolörü Machenike G5 Pro Elite Hall tetik Joystick mecha dokunsal düÄmeler anahtarı PC Android IOS için| | - AliExpress bu müşteri değerlendirmeleri vesairede gerçekten puan olarak yüksek.

Orijinal kol olması benim için daha iyi olur yurt dışından falan getirmekle çok uğraşmak istemiyorum ayrıca orijinal kollar daha iyi bağlanıyor, gecikme hızları falan daha düşük
8BitDo, bir şeyin çakması değil ki?

PlayStation kullanıcısı değilseniz DualSense almak mantıksız. Zaten Xbox kontrolcüleri daha ergonomik.
Geçende PC için Dualsense alınır mı diye bir konu açmıştım

Orda çoğu kişi yazılımla falan halledebileceğimi söylemişti bence ilk önce en yakın teknoloji mağazasından ergonomik olarak test edeyim ona göre alayım

8BitDo, bir şeyin çakması değil ki?
Hocam çakma olduğu için demiyorum bunun iade etmem gerekirse uğraştırır teknik desteği uğraştırabilir diye diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…