Logitech F710 alınır mı?

Ya bu kollarda ben kargo ile falan uğraşmak sıkar diye düşünüyorum birde gerçekçi tetik sanırım 3.parti yazılımlarla hallediliyormuş ama dualsense bağlantısını ben yapamazsam üzülürüm msi markasının xbox düzenli bir tane vardı o nasıl?

Ayrıca Vader 3 Pro indirimle 1600 gösteriyor bu indirim gerçek mi yoksa sahte mi ayrıca amazonda neden vader 3 pro 8000 tl başkası Türkiyeye sattığı için mi

Birde Gyro desteği falan olması önemli mi?

Son düzenleme:
Ayrıca vader 3 Pro indirimle 1600 gösteriyor bu indirim gerçek mi yoksa sahte mi ayrıca Amazon'da neden vader 3 Pro 8000 TL başkası Türkiye'ye sattığı için mi?

Hocam AliExpress'de ürünün orijinali satılıyor şüpheniz olmasın 1600 göstermesinin sebebi eğer ilk siparişinizse ilk siparişlere 200 TL indirim yapmasıdır ben onu 5 6 hesap açıp kullanmıştım hiçbir şüpheniz olmasın.

Satış sayfasında vergisi ekleniyor. Vergi ile beraber ödüyorsun. Daha sonra evine kadar başka ücret olmadan getiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…