Logitech F710 alınır mı?

Schwagos

Decipat
Yer
ABD, Seattle
Merhaba arkadaşlar FC 24-25 vs. için F710 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Hocam bende aktif olarak 2 tane var, güzel kol. Ancak eskidi artık. Bütçen ne kadar, ona göre öneriler yapalım.

Merhaba arkadaşlar FC 24-25 vs. için F710 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Kimisi çok iyi diyecek kimisi cok kotu bu kola ben kullanıyorum yaklasık 2 yıldır kullanıyorum bana bir sorun yapmadı daha Logitech bozulan urunlerine cok sahip cıkıyor yenisini bile yolluyor alacaksın kutusunu asla cope atma orada seri numarası yazıyor Logitech bunu soruyor bir şey oldugunda.

Bence aynı fiyata ikinci el daha iyi bulunur. Ben olsam almazdım ergonomik değil ve kronik bağlantı kopması sorunu var.

Çok eski olmasına rağmen çok kaliteli bir gamepad özellikle ölü bölge bakımındanda çok iyi.

Hocam bende aktif olarak 2 tane var, güzel kol. Ancak eskidi artık. Bütçen ne kadar, ona göre öneriler yapalım.

Şu anlık belirli bir bütçem yok hocam ne zaman alabilirim ondan da emin değilim.

Tüm vasfın FC serisini oynamak olacaksa al, tetikleri sert ve fosil bir model. Bütçen ne?

Bütçe belirli değil hocam sanırım alabilirsem 2.el alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…