Logitech F710 alınır mı?

Teşekkür ederim hocam. Tabi ki bu markalar nasıl bilmediğimizden almadan önce bilene sormakta fayda var.

Peki tam olarak neyini kontrol etmek lazım hocam bu bilinmedik markaların
Genel olarak Gamepad alırken tüm tuşların sorunsuz çalıştığına, bağlantının sorunsuz olduğuna ve ölü bölge varmı onu kontrol etmeniz lazım.

Telefona bağlayıp test edebilirsiniz. Sitelerde aktif oluyor.

Teşekkür ederim hocam. Tabi ki bu markalar nasıl bilmediğimizden almadan önce bilene sormakta fayda var.
Çok uzmanı değilim ama irili ufaklı hocalarımızdan duydum ve gördüm. Şahsen GameSir Nova Lite kullanıyorum 1 yıldır.
Hall Effect Analog dışında hiçbir esprisi yok ama o bile dediğim gibi Analog Drift'i engellediği için Dualshock 4'ten daha sorunsuz deneyim sundu bana.

Kol hala sorunsuz ama Cyclone 2 gibi kollar alasım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Peki tam olarak neyini kontrol etmek lazım hocam bu bilinmedik markaların
Genel bir rehber hazırladım, bakabilirsiniz hocam.

GameSir kaliteli marka. Model biraz eski ama genede eli yüzü düzgün. Hall Effect Analog barındırıyor sanırım.
Adrese gönderiliyor diyor zaten

Şu marka nasıldır 2. El alıcam tane 1000 diyor
Bunda hall effect yok hocam. Bulabilirseniz hall effect ibaresi geçen kollara bakın

Bunda hall effect yok hocam. Bulabilirseniz hall effect ibaresi geçen kollara bakın
Hall Effect kategorisine eklemişler sitelerine.
Kazara koymuş olabilirler tabi.

Sizin önerebileceğiniz bir kol varmı hocam peki
Hocam 0 bakmak isterseniz z01 gamepad var. Forumdan bir hocamla konuşmuştum ve hoşuna gittiğini, boyutuna rağmen elde rahatsız etmediğini güzel bir kol olduğunu söylemişti. 2. el için de biraz bakınıp sonrasında tekrar yazayım size hocam

Hocam eğer varsa kabloluda önerebilirmisiniz bu fiyat bandındaki kablosuzların kopma sorunu olduğunu belirtiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…