PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 11 Temmuz 2023 #1 Aygıt Yöneticisinde ünlem var ve Start tuşuna basınca Mode tuşunun yanındaki şey yanıp sönüyor hiçbir şekilde bağlanmıyor. Nasıl düzeltirim?
Aygıt Yöneticisinde ünlem var ve Start tuşuna basınca Mode tuşunun yanındaki şey yanıp sönüyor hiçbir şekilde bağlanmıyor. Nasıl düzeltirim?
T technoberkk Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 11 Temmuz 2023 #2 Kolun üstünde yer alan bir anahtar var, D pozisyonuna getirin düzelebilir. USB'yi takar takmaz da tuşlarına basabilirsiniz, bende de aynısı var böyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Kolun üstünde yer alan bir anahtar var, D pozisyonuna getirin düzelebilir. USB'yi takar takmaz da tuşlarına basabilirsiniz, bende de aynısı var böyle çözmüştüm.
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 479 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Driver hatası oluşabiliyor ara ara. Bu çözümü deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 11 Temmuz 2023 #4 ECHOSGRIM dedi: Driver hatası oluşabiliyor ara ara. Bu çözümü deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkürler. Artı 0 Eksi
ECHOSGRIM dedi: Driver hatası oluşabiliyor ara ara. Bu çözümü deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm teşekkürler.
KaanSarac Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #5 PRIME H610MK dedi: Sorunu çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam sorunu nasıl çözmüştünüz Artı 0 Eksi
PRIME H610MK dedi: Sorunu çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam sorunu nasıl çözmüştünüz