Pencil Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Bir türlü bağlayamadım internette de gördüğüm kadarıyla birçok kişide bu problem varmış. Kayıt defterinden dosya silme işlemi de yaptım hala çalışmıyor. Gamepadde sıkıntı yok. Yardımcı olabilecek var mı?
Bir türlü bağlayamadım internette de gördüğüm kadarıyla birçok kişide bu problem varmış. Kayıt defterinden dosya silme işlemi de yaptım hala çalışmıyor. Gamepadde sıkıntı yok. Yardımcı olabilecek var mı?
Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #11 Pencil dedi: Bunu zaten kullanıyordum. Formattan sonra böyle oldu. Driver ile ilgili bir sıkıntı diye tahmin ediyorum ancak çözümler yetersiz kaldı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu şimdi söylediniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et nanao alıcı içindeki kodu silmişsiniz formatlerken galiba attığım videoyu izleyin Artı 0 Eksi
Pencil dedi: Bunu zaten kullanıyordum. Formattan sonra böyle oldu. Driver ile ilgili bir sıkıntı diye tahmin ediyorum ancak çözümler yetersiz kaldı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu şimdi söylediniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et nanao alıcı içindeki kodu silmişsiniz formatlerken galiba attığım videoyu izleyin
KS KS Pencil Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #12 Arifefes dedi: Tamamdır sorunu şimdi söylediniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et nanao alıcı içindeki kodu silmişsiniz formatlerken galiba attığım videoyu izleyin Genişletmek için tıkla... Bu Arifefes dedi: Tamamdır sorunu şimdi söylediniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et nanao alıcı içindeki kodu silmişsiniz formatlerken galiba attığım videoyu izleyin Genişletmek için tıkla... Bunu da denemiştim. Tekrar denedim ancak yine olmadı. Yapacak bir şeyim kalmadı kıracağım sinirden en son gamepadi. Artı 0 Eksi
Arifefes dedi: Tamamdır sorunu şimdi söylediniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et nanao alıcı içindeki kodu silmişsiniz formatlerken galiba attığım videoyu izleyin Genişletmek için tıkla... Bu Arifefes dedi: Tamamdır sorunu şimdi söylediniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et nanao alıcı içindeki kodu silmişsiniz formatlerken galiba attığım videoyu izleyin Genişletmek için tıkla... Bunu da denemiştim. Tekrar denedim ancak yine olmadı. Yapacak bir şeyim kalmadı kıracağım sinirden en son gamepadi.
Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #13 Nasıl deniyorsunuz bağlanıp bağlanmadığını Artı 0 Eksi