Logitech F710 dışında Pusat Clutch alternatifi var mıdır?

gialen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART
Yakın zamanda kol almayı planlıyorum halihazırda bulunan DualShock 4'ümü 6-7 senedir kullandığım için bataryası öldü ve çok hızlı bitiyor olması rahatsız ediyor, bilgisayarda kullanmak için bir gamepad arıyorum. Bütçem 1700TL.

Düzenleme: Pusat Clutch alternatifi aramamın sebebi çok fazla ölü bölge olduğunu söylemeleri, DualShock 4 kontrolcüden geçeceğim için çok rahatsız olacağımı düşündüm. Assetto corsa gibi çok fazla tetik ve analog hassasiyeti gerektiren oyunlar oynadığım için çok arada kaldım.

Hocam kablolu isterseniz MSI GC20 v2, eğer kablosuz isterseniz GC30 V2 modellerini öneririm.

Hocam kablolu isterseniz MSI GC20 v2, eğer kablosuz isterseniz GC30 V2 modellerini öneririm.

Hocam 2000TL altı bulamadım ben GC30 V2 kablosuz istiyorum.

Hocam 2000TL altı bulamadım ben GC30 V2 kablosuz istiyorum.
gc30 v2 2.el sitelerinde sıfır kutulu bir şekilde bulunuyor.1.5k 2k arası fiyatı var bende onu düşünüyorum

GC30 V2 2.el sitelerinde sıfır kutulu bir şekilde bulunuyor.1.5k 2K arası fiyatı var bende onu düşünüyorum.

2. el ne olursa olsun güvenemiyorum hocam ya.

o zaman bu ürünü öneririm hocam fakat yurtdışında geliyor sizin için bir problem olmazsa alabilirsiniz.
düzeltme: buda kabloluymuş pardon

O zaman bu ürünü öneririm hocam fakat yurt dışında geliyor sizin için bir problem olmazsa alabilirsiniz.
Düzeltme: Bu da kabloluymuş pardon.

Hocam bu kablolu evet.

O zaman bu ürünü öneririm hocam fakat yurt dışında geliyor sizin için bir problem olmazsa alabilirsiniz.
Düzeltme: Bu da kabloluymuş pardon.

Onun Mobile versiyonunu buldum ancak oda 2000TL İtopya'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…