Logitech F710 Driver Problemi

UnknownGamer

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Logitech F710 var. Bu arada hiç önermiyorum gördüğüm en sıkıntılı gamepad. Driverini indirmeye çalışıyorum. Fakat olmuyor. Diğer bir sorun ise oyunların bu joypadi algılamaması. Aslında algılıyor fakat bazı oyunlar bu joypadi desteklemiyor. Cevap gelirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech tüm donanımlarına detaylı ve güzel yazılım sunuyor. Bunu kullanan bir kişi olarak söylüyorum ancak F710 hiç kullanmadım. 2-3 Haftaya kadar Logitech Extreme Pro 3D almayı düşünüyorum Flight Joystick için. Kullandığınız Joystick'in kablosunda bir arıza meydana gelmiş olabilir. Yani iletimde bir problem olur. Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Arada algılayıp arada algılamaması büyük ihtimal kopukluktan dolayıdır.

Ben tek bilgisayarda 2 adet F710 kullandım ve gayet memnun kaldım. Bazen format sonrası görmeme durumu oluyordu, ona da düzeltma yaması yaptılar. Onu da kurunca görüyordu ürünleri. FIFA 15 oynuyordum ama sattım kolları. Yine olsa gider alırım.

Diğer bir sorun ise oyunların bu joypadi algılamaması. Aslında algılıyor fakat bazı oyunlar bu joypadi desteklemiyor
demişsiniz, sorun sayılmaz bu diye düşünüyorum :)

Tüm driverlarını kaldırın, kutusunda yazan biçimde ürünü kurun. İçinden donanım cdsi çıkıyor mini boy. Önce usb alıcıyı bilgisayara takıp sonra pili yerleştiriyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.

Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı