RDem47 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Logitech F710 Forza Horizon 4 hariç neredeyse hiç titremiyor nasıl düzeltebilirim?
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 26 Temmuz 2023 #2 RDem47 dedi: Logitech F710 Forza Horizon 4 hariç neredeyse hiç titremiyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim . Doğru . SadeceEmre dedi: Hiç böyle düşünmemiştim. Doğru. Genişletmek için tıkla... FIFA da filan titremiyor mu ben oynamıyorum ama titriyor diye biliyorum. Son düzenleme: 26 Temmuz 2023
RDem47 dedi: Logitech F710 Forza Horizon 4 hariç neredeyse hiç titremiyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim . Doğru . SadeceEmre dedi: Hiç böyle düşünmemiştim. Doğru. Genişletmek için tıkla... FIFA da filan titremiyor mu ben oynamıyorum ama titriyor diye biliyorum.
RDem47 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 SadeceEmre dedi: Hiç böyle düşünmemiştim. Doğru. FIFA da filan titremiyor mu ben oynamıyorum ama titriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Forza hiçbir sıkıntı yok FIFA'da gram titremiyor adama kaydıgım zaman 1 gıdım titriyor.
SadeceEmre dedi: Hiç böyle düşünmemiştim. Doğru. FIFA da filan titremiyor mu ben oynamıyorum ama titriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Forza hiçbir sıkıntı yok FIFA'da gram titremiyor adama kaydıgım zaman 1 gıdım titriyor.