Elektronik Logitech F710 Gamepad 777.90₺

Fiyatı uygun diye şu ürünü alacak arkadaşım sana sesleniyorum. Alma. Kütük gibi stickleri var. Kullanıp memnun kalanlar sanırım adam akıllı bir kumanda kullanmamışlar. Bankandan kredi al, ya da taksite gir adam gibi Xbox kontrolcüsü al.

"Microsoft' un müşteri hizmetlerinde sorun yaşar mıyım?" Hayır yaşamazsın.
"Ürünümde sorun olursa uğraşır mıyım?" Hayır uğraşmazsın yenisini gönderirler.
"Ergonomik mi?" Hem de kralı.

Sadece bağlantı anlamında değil her alanda fark yaratıyor DualSense 5. Hassasiyet, hissiyat, ortopedi vb vb gerçekten çok iyi.
Evet ya gerçekten öyle. Bir yandan o kadar para vermeden Pusat mi alsam diyorum Bluetooth var diye tabi bir dualsense etmez ama en azından bağlantı yönünden Logitechden iyi olduğu kesin bu sefer de diyorum ki ya yine pişman olursam

Hocam Pusat'ta bazı sıkıntılar vardı diye hatırlıyorum bunları tam net hatırlamadığım için buraya yazmayacağım ama almadan bakmanızı tavsiye edeceğim.

Zaten bu yüzden fiyatı neredeyse 2.5-3 katı F710'a göre.

F710 yıllardır hiçbir geliştirme/iyileştirme yapılmadan satılan bir ürün. Hala üretilse de "eski" denebilecek bir ürün. Bütçesi buna yeten, üstüne para ekleyemeyecek olanlar için yine tam bir f/p ürünü denebilir. Ürün "taş" gibi olduğundan kolay kolay sorun çıkarmıyor.

Ayrıca çok nadir gamepad kullananlar içinde güzel bir alternatif olabilir. Eğer çok gamepad olmazsa olmazınız ise ikinci el de olsa biraz daha para biriktirip Xbox gamepad alınması daha mantıklı tabii.

Ben F710'u yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Gözlemlediğim tek bir problem var. Bilgisayar dibinizde olsa bile USB adaptörü ile kol arasına fiziksel bir şey girdiğinde çok kolay bağlantı kopuyor. Bu yüzden yanında verilen USB uzatma kablosunu kullanın alacaksanız. Kasanın arkasından uzatıp monitörün veya masanın tam kenarına koyun. Bu şekilde hiçbir şekilde kopma problemi yaşanmaz.

Uygun diye neden vasata tamah edelim hocam? Zaten "uygun" diye alacak olan kişilere söyledim. Uygun olsa dahi almayın diye. Kimse indie bir oyun için kumanda almaz. NBA 2K, FIFA ya da singleplayer oyunlar için alırsın. Bu oyunlarda da ergonomi ve oynarkenki quality of life önemlidir. Gerçekten kaliteli bir ergonomiye sahip donanımımız olacaksa oyun kumandası kesinlikle kaliteli olmalı diye düşünüyorum.

Kendimden örnek vereyim ben. Kuzende XBox konsolu var. Onda epey vakit geçirmiştim. Koldaki rahatlığa diyecek lafım yok. F710'u 400 liraya aldığımda XBox kolu 1300 liraydı. Yeter herhalde bana bu deyip F710'u aldım ve fazlasıyla yetti. F710 elbet eski teknoloji ve XBox kolu kadar rahat değil ama bu onu kötü kol yapmıyor. Her insan da bir kola o kadar bütçe ayıramıyor. Ayıramayanlar için de bu kol gayet güzel alternatif diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…