Logitech f710 gamepad almak

KIZGIN34

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2014
Mesajlar
167
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım için kablosuz gamepad alıcam. Uygun bir şey alayım diyorum fakat çoğu yerde logitech f710'dan başka gamepad yok. Kullananlar yorum yapabilir mi ?
Alacağımıza değer mi, uzun yıllar götürür mü ?Birde mortal kombat x oynıcam uyumludur herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam aynısının kablolusu olan F310 alırdım.Kablosuz olunca en iyisinde bile bazen kopmalar ve gecikmeler olabilir.
 
Şuan kullanıyorum bir sorunu yok. Mükemmel ancak f310 daha ucuz. f710'a fazla para vermeye çok gerek yok. F310 yeterli olacaktır.
 
Hala Burdamısınız bilmiyorum ama kabloluarda bir süre sonra temassızlık falan oluyor.Logitech'de olurmu bilmem ama ben bir daha alırsam kablosuz alıcam.
 
Konu açarsanız yardımcı olabiliriz.
Hala burada mısınız bilmiyorum ama kablolularda bir süre sonra temassızlık falan oluyor. Logitech'de olur mu bilmem ama ben bir daha alırsam kablosuz alacağım.
 
F710 alabilirsiniz ama kablo ile kullanmanızı öneririm.
Dostum kusura bakmada ben bu konuda biraz cahilim. Cihazı bana biraz açıklayabilir misin? Madem o kadar kaliteli bir alet, görüntüsü size de çok kaba gelmiyor mu? Yani çözemedim.
 
Dostum kusura bakmada ben bu konuda biraz cahilim. Cihazı bana biraz açıklayabilir misin? Madem o kadar kaliteli bir alet, görüntüsü size de çok kaba gelmiyor mu? Yani çözemedim.
Ben F310 kullanıyorum.

Konu açın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…