Logitech F710 Gamepad İle Titreşimi Tam Alamıyorum

Rulbul

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iki gün önce vatandan bu Gamepad'i aldım. Gamepad on numara bir Gamepad, taktım nano alıcısını sorunsuz kullanmaya başladım ama FIFA 14 oynarken top direğe çarptığında çok az titriyor, zor hissediliyor titreşimi. Aygıt yöneticisinde bu şekilde gözüküyor, doğru şekilde mi gözüküyor? Başka yüklemem gereken sürücü lazım mıdır? Titreşimi tam alabilmek için ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok makbul geçecektir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten titriyor ama çok az hidsediliyor, sorun oyun ayarlarındansa titreşimle ilgili özellikler zaten açık. Aygıt yöneticisinde Gamepad'in nasıl gözüktüğünün resmini koymuştum buraya ama resim gözükmemiş. Microsoft İçin Xbox 360 Denetleyicisi olarak gözüküyor aygıt yöneticisinde, doğru şekilde mi gözüküyor, başka yüklemem gereken sürücü var mıdır ?

Logitech Gaming Software diye bir program yüklendi, orada da titreşim ayarı yok. Gamepad de vibration tuşuna basınca nasıl titreyeceğini ayarlıyosun ama oyunda çok az titriyor, Assassin's Creed Black Flag oynuyorum ayarlarında titreşim açık ama onda da hiç titremiyor. F710 Connection diye bir program var, nano alıcıyı çıkart bataryayı çıkart sonra tekrar tak diye bir şeyler söylüyo, dediklerini yapıyorum ama olmuyor not connection diyor.

Bende de Driving Force GT var ve o da Logitech Gaming Software istiyordu. Ayarlarında titreşimin şiddetini ayarlayabiliyorum. Fakat titreşimli bir Logitech gamepad'e sahip olmadığımdan çok fazla yardımcı olamam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı