Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.469 Çözümler 5 31 Ocak 2021 #1 FIFA ve GTA 5 oynarken RT tuşu takılıyor. İçini açıp temizledim fayda etmedi. Ne yapmam gerek?
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 3 yıl oldu, uzun süreli kullanımda kronik problem olabilir, içini açıp biraz kurcaladım ama etki etmedi maalesef.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 3 yıl oldu, uzun süreli kullanımda kronik problem olabilir, içini açıp biraz kurcaladım ama etki etmedi maalesef.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ocak 2021 #3 Yayında bir sorun olabilir mi?
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Garantiye verin bence Logitech garantisi iyidir takılması normal değil evde düzeltemezsiniz bence.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.469 Çözümler 5 1 Şubat 2021 #5 5 yıllık cihaz garantisi yok ki. Aylmfuha dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 3 yıl oldu, uzun süreli kullanımda kronik problem olabilir, içini açıp biraz kurcaladım ama etki etmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... WD-40 kullananlar sorunu çözmüş.
5 yıllık cihaz garantisi yok ki. Aylmfuha dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 3 yıl oldu, uzun süreli kullanımda kronik problem olabilir, içini açıp biraz kurcaladım ama etki etmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... WD-40 kullananlar sorunu çözmüş.
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 805 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #6 Cracker18 dedi: 5 yıllık cihaz garantisi yok ki. WD-40 kullananlar sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, deneyeceğim.
Cracker18 dedi: 5 yıllık cihaz garantisi yok ki. WD-40 kullananlar sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, deneyeceğim.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.469 Çözümler 5 1 Şubat 2021 #7 Aylmfuha dedi: Teşekkür ediyorum, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten deneme imkanınız varsa sonucu burada paylaşırsanız çok sevinirim. İyi günler herkese.
Aylmfuha dedi: Teşekkür ediyorum, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten deneme imkanınız varsa sonucu burada paylaşırsanız çok sevinirim. İyi günler herkese.