Logitech F710 Gamepad Tuşlarının Hassaslığı

Dragonborn

Megapat
Bilgisayarım için F710 almayı düşünüyorum ancak merak ettiğim bir konu var. Örneğin Xbox'da herhangi bir yarış oyunu oynarken gaza bastığım da yani RT (R2) tuşuna dokunduğumda yaptığım baskıya göre gaz veriyor. Yani demek istediğim RT tuşuna belli bir seviyede baskı yaptığım zaman oyunda ona göre hafif bir şekilde gaz veriyor. F710'da da arkada ki tuşlar da hassaslık bu şekilde mi ? Yoksa bastığın gibi gidiyor mu dümdüz ?

Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

Bilgisayarım için F710 almayı düşünüyorum ancak merak ettiğim bir konu var. Örneğin Xbox'da herhangi bir yarış oyunu oynarken gaza bastığım da yani RT (R2) tuşuna dokunduğumda yaptığım baskıya göre gaz veriyor. Yani demek istediğim RT tuşuna belli bir seviyede baskı yaptığım zaman oyunda ona göre hafif bir şekilde gaz veriyor. F710'da da arkada ki tuşlar da hassaslık bu şekilde mi ? Yoksa bastığın gibi gidiyor mu dümdüz ?

Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
F710 değil de F310 kullanıyorum, evet dediğin gibi hassaslığı o şekilde. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı