POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Kolda titreşim çalışıyor sadece ayarı bulamadım.
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 23 Ocak 2025 #2 İçerikleri ararken birde ingilizce aratmaı deneyin işinize yarayabilir.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 Eyvallah usta. tomeyv2 dedi: İçerikleri ararken bir de İngilizce aratmaı deneyin işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... tomeyv2 dedi: İçerikleri ararken birde ingilizce aratmaı deneyin işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... birde bu nişan almayı soracaktım uçakta onuda bir türlü bulamadım oyun kendisi x e atamış ama ben Lb veya RT ye koymak istiyorum
Eyvallah usta. tomeyv2 dedi: İçerikleri ararken bir de İngilizce aratmaı deneyin işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... tomeyv2 dedi: İçerikleri ararken birde ingilizce aratmaı deneyin işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... birde bu nişan almayı soracaktım uçakta onuda bir türlü bulamadım oyun kendisi x e atamış ama ben Lb veya RT ye koymak istiyorum
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 23 Ocak 2025 #4 POTATO mehmet dedi: Eyvallah usta. birde bu nişan almayı soracaktım uçakta onuda bir türlü bulamadım oyun kendisi x e atamış ama ben Lb veya RT ye koymak istiyorum Genişletmek için tıkla... Kontrol ayarlarında olması gerekiyor.
POTATO mehmet dedi: Eyvallah usta. birde bu nişan almayı soracaktım uçakta onuda bir türlü bulamadım oyun kendisi x e atamış ama ben Lb veya RT ye koymak istiyorum Genişletmek için tıkla... Kontrol ayarlarında olması gerekiyor.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 tomeyv2 dedi: Kontrol ayarlarında olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bulamadım nişan yazınca çıkmıyor.
tomeyv2 dedi: Kontrol ayarlarında olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bulamadım nişan yazınca çıkmıyor.
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 23 Ocak 2025 #6 POTATO mehmet dedi: Bulamadım nişan yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Elinizle aramak daha mantıklı bir seçenek olmuyorsa 2.bir programla düzeltebilirsiniz.(tuş atamaların yerlerini değiştirerek)
POTATO mehmet dedi: Bulamadım nişan yazınca çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Elinizle aramak daha mantıklı bir seçenek olmuyorsa 2.bir programla düzeltebilirsiniz.(tuş atamaların yerlerini değiştirerek)
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 tomeyv2 dedi: Elinizle aramak daha mantıklı bir seçenek olmuyorsa 2.bir programla düzeltebilirsiniz.(tuş atamaların yerlerini değiştirerek) Genişletmek için tıkla... Ne gibi.
tomeyv2 dedi: Elinizle aramak daha mantıklı bir seçenek olmuyorsa 2.bir programla düzeltebilirsiniz.(tuş atamaların yerlerini değiştirerek) Genişletmek için tıkla... Ne gibi.
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 23 Ocak 2025 #8 POTATO mehmet dedi: Ne gibi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
POTATO mehmet dedi: Ne gibi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #9 tomeyv2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallaha yine bulamadım sorun bende galiba.
tomeyv2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vallaha yine bulamadım sorun bende galiba.