Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 4 gün önce satın aldım. Daha üst bir gamepad aldığım için firmaya iade etmek istedim fakat hijyen ürünü kategorisine girdiği için kabul etmediler. 2 yıl garantili, sorunsuz, sıfır sayılabilecek düzeyde Logitech F710 oyun kolu. Fiyatı 550 TL.
4 gün önce satın aldım. Daha üst bir gamepad aldığım için firmaya iade etmek istedim fakat hijyen ürünü kategorisine girdiği için kabul etmediler. 2 yıl garantili, sorunsuz, sıfır sayılabilecek düzeyde Logitech F710 oyun kolu. Fiyatı 550 TL.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Oyun konsolu nasıl hijyen kategorisine girmiş, anlamadım. Direkt iade kodu alıp yollamayı denemediniz mi?
Oyun konsolu nasıl hijyen kategorisine girmiş, anlamadım. Direkt iade kodu alıp yollamayı denemediniz mi?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 nickimyokbenim dedi: Oyun konsolu nasıl hijyen kategorisine girmiş, anlamadım. Direkt iade kodu alıp yollamayı denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... İade etme yeri bulunmuyor sitede, müşteri hizmetlerini aradım ve sonuç bu.
nickimyokbenim dedi: Oyun konsolu nasıl hijyen kategorisine girmiş, anlamadım. Direkt iade kodu alıp yollamayı denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... İade etme yeri bulunmuyor sitede, müşteri hizmetlerini aradım ve sonuç bu.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 Ar0x dedi: İade etme yeri bulunmuyor sitede, müşteri hizmetlerini aradım ve sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Hangi site bu?
Ar0x dedi: İade etme yeri bulunmuyor sitede, müşteri hizmetlerini aradım ve sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Hangi site bu?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 nickimyokbenim dedi: Hangi site bu? Genişletmek için tıkla... GamingGenTR