Logitech F710 kurulum problemi

Crouge

Centipat
Merhabalar forum, iyi akşamlar. Başlıkta da bahsettiğim üzere Logitech F710 Gamepad'im var ve kullanamıyorum. Ürünü yaklaşık 2.5 yıl önce almıştım ve bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum. Bugün ilk defa bilgisayarıma format attım ve haliyle ürünün bilgisayar ile bağlantısı kesildi ve tekrardan bu bağlantıyı kuramadım. Yabancı forumlarda ve Türk forumlarda tek bir çözüm önerisi var o da aygıt yöneticisinden Xbox 360 driverı ekleme fakat bu işlemi yapınca da sorunum çözülmüyor. Farklı farklı portlarda denedim, farklı pillerde denedim, X ve D modlarında ayrı ayrı denedim (arada sadece bir kez D modunda çalıştı, X moduna geri aldıktan sonra tekrardan bozuldu). İnternette bu çözümü uygulayanlarda driver güncellemesi yapınca aygıt yöneticisine "Xbox 360.." gibisinden bir aygıt eklendiğini gördüm fakat bende gözükmüyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim, iyi akşamlar dilerim.

Edit: İnternette araştırırken bir yerde gördüm doğruluğundan emin olamadığım için soruyorum, Gamepad'in nano alıcısı bilgisayara takılı iken format attığımdan dolayı bu problemi yaşıyor olma ihtimalim var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı