Logitech F710 mod ışığı sürekli yanıp sönüyor

Daha fazla  
Arkadaşlar Logitech F710 oyun kolum var 2.el almıştım. Sürekli mod ışığı yanıp sönüyor. Öyle olunca da kol takılıyor. Ben bu sorunu nasıl çözeceğim? Pillerini değiştiriyorum hala aynı. Yardım eder misiniz? Param boşa gitti.

Taktığınız pil yeni mi hocam? Ayrıca bağlantıyı nasıl yapıyorsunuz?

Logitech F710 alan pek çok kişinin parası boşa gitti. Ben dahil. Logitech'in azımsanmayacak kadar çok balon ürünü var. Kabul edilir kalitede olanları da çok pahalı. Bu konuda artık fikrim net. F710 bu markanın itibarını en çok zedeleyenlerden birisi.

F710'un kronik sorunları:
*RT ve LT analog tetiklerinden birisinin takılı kalması. Bunu daha sonra WD-40 veya alkol ile temizleyerek geçici çözüme kavuşanlar oldu.
*Sık sık kopma veya gecikmeli algılama sorunu. Arada engel olmadan sadece yarım metre mesafeden bile takıldığını bilirim.
*Pili çabuk bitirmesi veya henüz yarım şarjda iken bağlantı sorunları çıkarması

Bunlar dışında kişisel eleştiri olarak çok kaba yapısı ve motorlar ile pil kaynaklı ağırlığı öne sürüyorlar.

Yapılabilecek iki şey var: Çöpe atmak veya küfür yeme pahasına sana satanın yaptığı gibi başkasına itelemek.

sana kesinlikle katılıyorum kolu 2.ele bir başkasından 300 tl almıştım (hiç bir sorun yok denilerek D) normalde f310 alcaktım zaten 2100 tl kolun 300 e satılmasından belliydi böyle şeylerle uğraşcağım sinir krizi geçirtti bana aldığım kişiye yazdığımda ise engelledi şindi ben ilana koydum 400 e başka biri alır ümidiyle

ayrıca dediğin gibi kol kendisi de çok kötü yapısı olsun tuşları büyüklüğü tamamen berbat pili bitirmesi kolu kapatamaman tamamen saçmalık dediklerine katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…