Logitech F710 nano alıcı nereden satın alınır?

F4y1r

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 7-8 yıl (daha öncesi de olabilir, pek hatırlamıyorum) Logitech F710 almıştım. Şu anda oyun kolu elimde ama nano alıcısı kayıp. Logitech destek ile iletişime geçtim, fatura olmadığı sürece kargo gönderemediklerini söylediler ama bu sitedeki benzer forumlarda seri no olmadan bile kargo alan var. O yüzden başka cihazdan müşteri destekle konuşuyorum belki daha iyi bir temsilciye denk gelirim diye ama yine de bir sonuç çıkmazsa nano alıcı satın alacağım. Nano alıcı alabileceğim güvenilir bir site öneriniz var mıdır?

Bu attığınız linkte bulunanları almak yerine aynı fiyatlara 8BitDo gamepad alınır. Hem F710'dan 10 kat daha iyi. @ÇAĞATAY TORUN

Başka markayı geçtim, yeni F710 alınır.

Eğer bu sorunu 2024 yılı veya daha sonrasında yaşayan arkadaşlar olursa logitech destek süreciyle ilgili şöyle bir bilgilendirme yazısı yazayım:

İlk görüştüğüm müşteri temsilcisi faturam olmadığı için ücretsiz yedek parça gönderimi yapamayacağını, yerli satıcılardan parayla nano alıcıyı satın almam gerektiğini söyledi.

Başka bir hesapla yeniden bir bilet açtım, bu sefer farklı bir müşteri temsilcisi ile konuştum ve bana fatura olmasa bile UPS ile nano alıcı gönderebileceklerini söylediler. Önce kolun PID kodunu sonra da Adres ve isim bilgilerimi isteyip bir form doldurduğunu söyledi. Daha sonrasında mail adresime bir bilgilendirme yazısı geldi. Yazıda nano alıcının adresime gönderileceği konusunda bir yazı vardı. Şu anda UPS'tan kargo takip numarası için mail bekliyorum. Süreç ilerlerken buraya ek bilgiler eklerim.

Not: Bazı müşteri temsilcileri fatura istiyor bazıları bu konuyu dert etmiyor. Yani İlk başta ret alırsanız tekrar deneyin. İlla ki size yardımcı olacak birine denk gelirsiniz.

Bugün nano alıcı elime ulaştı, kaldığım yerden süreci aktarmaya devam ediyorum:

7 Ağustos'ta UPS tarafından kargo takip numaramı içeren bir mail aldım. Samsung telefon kullandığım için IOS'ta var mıdır bilmiyorum ama UPS uygulamasını indirerek hesap açtım ve takip numaramı girdim. Zaten mail geldiğinde uygulama üzerinden kargonun UPS tarafından alınacağına dair bir onay mesajı geldi. (bu mesaj UPS'un kargo hakkında bilgilendirildiği anlamına geliyor). Yaklaşık 24 saat içinde kargo Hollanda'dan Almanya'ya oradan da İstanbul'daki UPS tesisine geldi, yaklaşık 7 saat gümrükte işlemden geçti sonraki gün olan 9 Ağustos öğlen saati bana teslim edildi.

Not: Önceki bazı forumlarda kargo gümrükte iken online olarak belge dolduranlar olmuş, sanırsam artık gümrük belgeleri ile UPS ilgileniyor çünkü tarafıma herhangi bir belge gelmedi, kargo UPS aracılığı ile gümrükten geçti.

Not 2: Kargoyu teslim alırken herhangi önemli bir bilgi bilmenize gerek yok, kargoyu alan kişinin siz olduğunuzu doğrulamak için kurye size isim-soy isim soruyor o kadar.

Not 3: Nano alıcıyı kurup kolu PC ile bağdaştırmak için bu videoyu izlemeniz yeterli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer kafanıza takılan bir soru olursa sormaktan çekinmeyin.

Son düzenleme:
merhaba bendede değişim için form dolduruldu ardından tüm mesajlasmalarımızın kopyası bılet numarasıyla geldı ama herhangı bır değişim için mailden bilgi gelmedi(1 gün oldu) size ne kadar süre sonra gelmişti değişim bilgilendirmesi acaba kargoya verilince mi geliyor

Merhabalar, ben müşteri destekle mesajlaştıktan birkaç gün sonra ups'tan kargo ile ilgili bir mail gelmişti. Yani logitechten sonra ups'un da kargoyu onaylaması gerek. Sonrasında tarafınıza mail gönderilir diye düşünüyorum. O süreçte açık olan biletinizi kapatmamanızı tavsiye ederim, herhangi bir sıkıntıda müşteri temsilcisine aktif bir şekilde danışmış da olursunuz.

Ben Logitech kablosuz mouse 171 usbsi bozulmuş tu Logitech sitesinden istedim geldi... upsden mail geldi bilgileri göndermedim ama gümrük te takılmamış ti mouse geldi Logitech 710 da var usbsi bozuldu ama bunun faturası yok bunada bir tane USB istesem yollarlar mi

Şansını dene derim. Bazı temsilciler onay veriyor bazıları vermiyor. Ben deneye deneye gönderen bir tane bulmuştum. Sen de dene derim

Şansını dene derim. Bazı temsilciler onay veriyor bazıları vermiyor. Ben deneye deneye gönderen bir tane bulmuştum. Sen de dene derim
yeni bir kararla gümrük vergisi almazlar herhâlde

bir kere 3 gün once başvurduğum hesaba bu sefer adres bilgilerim ve cihazın PID kodunu yaz diye aynı hesaba gelen email aldım bu göndericekler başka mailden tekrar istemem gereksiz anlamına mı geliyor

Bir kere 3 gün once başvurduğum ve faturasız gönderimiz yoktur diye rette etikleri hesaba bu sefer adres bilgilerim ve cihazın PID kodunu yaz diye aynı hesaba gelen email aldım bu gönderecekler başka mailden tekrar istemem gereksiz anlamına mı geliyor?

F710 nano alıcısını Hollanda'dan yolladılar. Ücretsiz kapıma kadar geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…