Ryuk.1 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #11 Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Denedim değişen bir şey olmadı. Samotne Ciasteczka dedi: Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim değişen bir şey olmadı. Samotne Ciasteczka dedi: Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum denedim değişsen bir şey yok. Son düzenleme: 15 Ocak 2021
Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Denedim değişen bir şey olmadı. Samotne Ciasteczka dedi: Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim değişen bir şey olmadı. Samotne Ciasteczka dedi: Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Dostum denedim değişsen bir şey yok.
metonya Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #12 Ryuk.1 dedi: Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Denedim değişen bir şey olmadı. Denedim değişen bir şey olmadı. Dostum denedim değişsen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi peki? Ben bugün aldım da aynı kolu anlattıklarının aynısı bende de oluyor.
Ryuk.1 dedi: Aynen. Çıkarın pilleri, 10 saniye a tuşuna basılı tutun, sonra tekrar pilleri takıp tekrar deneyin. Denedim değişen bir şey olmadı. Denedim değişen bir şey olmadı. Dostum denedim değişsen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi peki? Ben bugün aldım da aynı kolu anlattıklarının aynısı bende de oluyor.