Logitech F710 oyunlar için alınır mı?

QhyaK

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: GTX 1650
İşlemci: i5 10300H
Ram: 24gb
Depolama: 500 GB SSD
Logitech F710 alacağım, yine 1500 TL bandında oyun kolu öneriniz varsa açığım, F710 bana oyunlarda problem yaşatır mı? Mesela FC 25 için bir program yüklemem gerekir mi Xbox360CE gibi ya da ScpToolkit gibi?

İfadeler: kxy
Hocam bu tuş dizilimine alışkın değilim analogları yan yana olan var mı önerebileceğiniz.

Hocam ben buna F710'dan geçtim bir haftada alıştım hem F710 çok daha ağırdı hem de çok rahatsızdı buna 1 haftada alıştım dediğim gibi ve alıştıktan sonra bu dizilim o kadar rahat ve ergonomik ki bırakamazsın büyük ihtimalle öneririm bunu.

Ben günlük olarak ortalama 5 saat FİFA oynayan birisi olarak daha öncesinde keyifle F310, 2 sene sonrasında ise yaklaşık 3 aydır F710 kullanıyorum. Gayet memnunum.

Ben günlük olarak ortalama 5 saat FIFA oynayan birisi olarak daha öncesinde keyifle F310, 2 sene sonrasında ise yaklaşık 3 aydır F710 kullanıyorum. Gayet memnunum.

Herhangi bir program kullanıyor musunuz hocam oynamak için?

Herhangi bir program kullanıyor musunuz hocam oynamak için?
Hayır, oyunlar otomatik olarak kolu zaten algılıyor. F710 kutusunun içerisinden USB uzatıcı kablosu da yanında çıkıyor. Uzaktan bluetooth algı problemi yaşatabiliyor. Kablo ile USB'yi yakınınıza kadar uzatabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…