Logitech f710 Oyunlarda sağlıklı çalışmıyor

bazinga

Hectopat
Sorunum şu; oyunu indirdikten sonra 5 saat aralıksız oynadım ve hiç sorun yoktu fakat ertesi gün oyuna girdiğimde arkadaşımla online oynadık ve bu sırada kolun sağlıklı çalışmadığını farkettim. Yani bazen oyuncuyu hareket ettiremiyorum, bazen koşturamıyorum, bazen pas atmıyor, şut çekmiyor vs... Bugün de oyunun bütün modlarında denedim aynı sorunun devam ettiğini gördüm. FIFA 16'da hiç böyle birşey olmuyordu, ayrıca arkadaşımda da aynı sorun mevcut. Sizce neden olabilir? Teşekkürler.

Sorunu şans eseri çözdüm. Kol D modunda iken bir maçı bitirip akabinde ana menüye döndüğümde X moduna alıyım bakiyim nolucak acaba dedim, kolu ikinci bir kol takılmış gibi algıladı ve tam fonksiyon çalıştı kol. Daha sonra oyunu kapatıp açtığımda kolu yine birinci kol olarak gördü ve sorun çözüldü artık yapmıyor. Buna benzer bir sorun yaşayan olur ise umarım yardımı dokunur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı