Logitech F710 RT Tuşu Sonuna Kadar Basmıyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Arkadaşlar cihazın RT tuşuna sonuna kadar basıyorum, ama sonuna kadar bastığımda cihaz %80'ine basmış gibi algılıyor. Sonuna kadar basmayıp çok azıcık gerisinde durdurursam eğer sonuna kadar basmış gözüküyor. Veya tuşu sol tarafa doğru hafif baskı uygulayarak sonuna kadar basarsam sonuna kadar basmış olarak algılıyor. Fotoğrafta görülen Z ekseni RT ve LT tuşları. Şu an RT tuşuna sonuna kadar basıyorum ancak görüntü bu şekilde. RT tuşunun sağında ki araya bir kağıt sıkıştırdığımda, yani sola doğru zorladığımda doğru şekilde çalışıyor. Ancak kağıttan dolayı tuş zor hareket ediyor. Ne yapmam gerekiyor ?

2 senedir bu sorunla uğraşıyorum 2 kez içini açıp düzeltim veya düzeltiğimi sandım ama esas sorun pillerin bitmesiymiş içi açtıktan sonra pilleride değiştirirdim bugün 3. kez açacakken denedim ve pilleri değiştiince düzeliyor ama araştırmalarıma göre tşun mekanizması hatalıymış piller azallınca diğer tuşlar rahat baya daha çalışırken o tuş çalışamıyormuş

reis iyi günler konu çok eski ama sorunu çözebildiniz mi sorunun aynısı bende de oluyor çözdüyseniz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…