Logitech F710 şarj edilebilir pil önerisi

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 822

Ar0x

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba, Logitech F710 kolunu aldım. Pil ile çalışıyormuş. Elimde bir şarj etme cihazı var: Amazon.com.tr
Şarj edilebilir 4'lü veya 2'li 1.5 V pil önerir misiniz?
Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Bir de elimdeki cihaz ile şarj edebilirim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikli tavsiyem o lanet olası gamepadi iade etmen olurdu. İade hakkın yoksa veya kullanmakta kararlı isen şu iki pilden birisine bak. Sanırım Duracell daha mantıklı tercih olur. Ben onu 85 lira iken 100/30 indirimle 58 liraya denk getirdim. Markanın kalitesinden sual olunmuyor. Ancak pek fazla kullanma fırsatım olmadı.

www.amazon.com.tr/Duracell-AA-Şarjlı-Kalem-Pil/dp/B07BFCZ5SW/ref=sr_1_1
www.amazon.com.tr/GP-Batteries-Recyko-Kalem-Şarjlı/dp/B000UZBTSM/ref=sr_1_2

Linklerdeki veya herhangi diğer Ni-MH(AA veya AAA ebatlarında) pilleri elindeki şarj cihazı ile şarj edebilirsin.

Öncelikli tavsiyem o lanet olası gamepadi iade etmen olurdu. İade hakkın yoksa veya kullanmakta kararlı isen şu iki pilden birisine bak. Sanırım Duracell daha mantıklı tercih olur.

www.amazon.com.tr/Duracell-AA-Şarjlı-Kalem-Pil/dp/B07BFCZ5SW/ref=sr_1_1
www.amazon.com.tr/GP-Batteries-Recyko-Kalem-Şarjlı/dp/B000UZBTSM/ref=sr_1_2

Linklerdeki veya herhangi diğer Ni-MH(AA veya AAA ebatlarında) pilleri elindeki şarj cihazı ile şarj edebilirsin.
Neden iade edeyim hocam.

Neden iade edeyim hocam.
Birkaç ay içinde şu iki büyük sorundan birisi ile karşılaşma ihtimalin var.
* Bağlantıda kopma veya geç algılama
* RT veya LT tetiklerinde takılı kalma sorunu. Tetiklerin kapakları geri atsa da içindeki potansiyometre takılı kalabiliyor. Kullanım sıklığına bağlı sıklıkta içi açılıp WD-40 veya alkol ile temizlik yapılmalı.

Ben 8 yıl önce almıştım. Bu sürenin çoğunu belki de 5 yılını kenarda çürüme vaziyetinde geçirdi. Yukarıdaki sorunların ikisi de vardı. Yeni partilerde sorun yok diye iddia edip bana hakaret eden bir kişiye karşılık en az üç kişide yeni cihaz olmasına rağmen tetik takılması sorununu duydum.

Birkaç ay içinde şu iki büyük sorundan birisi ile karşılaşma ihtimalin var.
* Bağlantıda kopma veya geç algılama
* RT veya LT tetiklerinde takılı kalma sorunu. Tetiklerin kapakları geri atsa da içindeki potansiyometre takılı kalabiliyor. Kullanım sıklığına bağlı sıklıkta içi açılıp WD-40 veya alkol ile temizlik yapılmalı.
Daha yeni aldım. 14 gün içinde memnun kalmazsam, iade ederim. Tavsiye için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı