RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Gamepad'im her yöne sorunsuz gidiyor ama yukarıya tam olarak gitmiyor. Gamepad Tester'dan bakınca fark ettim, oyunlarda karakterlerim ya gitmiyor ya da yavaş gidiyor. Sorun nedir? Nasıl video koyacağımı bilmediğim için YouTube'a koydum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gamepad'im her yöne sorunsuz gidiyor ama yukarıya tam olarak gitmiyor. Gamepad Tester'dan bakınca fark ettim, oyunlarda karakterlerim ya gitmiyor ya da yavaş gidiyor. Sorun nedir? Nasıl video koyacağımı bilmediğim için YouTube'a koydum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 11 Temmuz 2023 #2 Garantisi varsa gönderin yoksa söküp yağlamayı deneyin. WD 40 ile falan. Artı 0 Eksi
KS KS RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 xanax32 dedi: Garantisi varsa gönderin yoksa söküp yağlamayı deneyin. WD 40 ile falan. Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak bir takılma yok yani yağ gibi gidiyor ama testlerde ve oyunlarda tam olarak gitmiyor. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Garantisi varsa gönderin yoksa söküp yağlamayı deneyin. WD 40 ile falan. Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak bir takılma yok yani yağ gibi gidiyor ama testlerde ve oyunlarda tam olarak gitmiyor.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 11 Temmuz 2023 #4 RETGEX dedi: Fiziksel olarak bir takılma yok yani yağ gibi gidiyor ama testlerde ve oyunlarda tam olarak gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Analog motoru arızalı olabilir o zaman. Bu işten anlamıyor iseniz PS tamircisine gösterin değiştirsin o motoru. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Fiziksel olarak bir takılma yok yani yağ gibi gidiyor ama testlerde ve oyunlarda tam olarak gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Analog motoru arızalı olabilir o zaman. Bu işten anlamıyor iseniz PS tamircisine gösterin değiştirsin o motoru.
KS KS RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 xanax32 dedi: Analog motoru arızalı olabilir o zaman. Bu işten anlamıyor iseniz PS tamircisine gösterin değiştirsin o motoru. Genişletmek için tıkla... Anladım tahmini ne kadar tutar hocam? eğer pahalıysa bildiğim birine götüreceğimde. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Analog motoru arızalı olabilir o zaman. Bu işten anlamıyor iseniz PS tamircisine gösterin değiştirsin o motoru. Genişletmek için tıkla... Anladım tahmini ne kadar tutar hocam? eğer pahalıysa bildiğim birine götüreceğimde.
Alptuğ Salman Megapat Katılım 30 Mayıs 2015 Mesajlar 571 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #6 RETGEX dedi: Anladım tahmini ne kadar tutar hocam? eğer pahalıysa bildiğim birine götüreceğimde. Genişletmek için tıkla... Ps5'in kolunda sol analog sürekli kendi kendine sola kaydırıyordu, 150 TL'ye değiştirmişlerdi. Bu da o civar birşeydir büyük benim düşüncem. Artı 0 Eksi
RETGEX dedi: Anladım tahmini ne kadar tutar hocam? eğer pahalıysa bildiğim birine götüreceğimde. Genişletmek için tıkla... Ps5'in kolunda sol analog sürekli kendi kendine sola kaydırıyordu, 150 TL'ye değiştirmişlerdi. Bu da o civar birşeydir büyük benim düşüncem.
KS KS RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #7 Alptuğ Salman dedi: PS5'in kolunda sol analog sürekli kendi kendine sola kaydırıyordu, 150 TL'ye değiştirmişlerdi. Bu da o civar bir şeydir büyük benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... Ucuzmuş ben daha pahalı bekliyordum teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Alptuğ Salman dedi: PS5'in kolunda sol analog sürekli kendi kendine sola kaydırıyordu, 150 TL'ye değiştirmişlerdi. Bu da o civar bir şeydir büyük benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... Ucuzmuş ben daha pahalı bekliyordum teşekkür ederim.