Logitech F710 Titreşim ve Ayar Sorunu

owen_1

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Logitech F710 isimli oyun kolunu aldım ve Logitech Gaming Software yüklü olduğundan dolayı herhangi bir driver güncellemesi yapmadan oyun kolunu bilgisayarıma taktım.

Gayet güzel çalışıyor. Baya oynadım. Ama WWE 2K15 oynarken farkettim ki titreşimler yok.

Üzerinde bulunan "Vibration" düğmesine basıyorum. Herhalde ayarın açıldığını göstermek için titriyor ama oyunda herhangi bir titreşim yok. Oyunun titreşimleri açık.

Logitech Gaming Software üzerinden ayar yapabilirim diye girdim Logitech GS'ye. Karşıma çıkan şey:

Logitech mouse ve klavyemi tanımış, ama bizim F710'dan ses seda yok.

Nerede yanlış yapıyorum? Yüklemem gereken bir şey mi vardı? Neden titreşim yok? Teşekkürler.

Gaming software adlı programı silip yeniden yükleyin. Eğer cihazın kutusundan driver cd'si falan çıktıysa kurun.

O oyunun titreşim desteklediğinden emin değilim. Ben de Devil May Cry için almıştım aynı ürünü, Logitech Gaming Software'de gözükmüyor aynı şekilde. Sanırım sadece driver kısmını hallediyor, tuş düzenleme gibi şeyler için ayrı bir Logitech dosyası var onu kurmanız gerek. Daha önceden indirmiştim gamepad'i mouse olarak kullanabilmek için, dosyanın ismi "LGS_8.57.145_x64_Logitech"dir. Logitech Profiler diye de geçiyor sanırım ismi. Bir araştırın isterseniz, sorununuza çare olabilir.

Edit: Logitech destek sayfasından F710 için gerekli sürücüyü indirip kurduğunuzdan emin olun.

Oyun titreşim destekliyor. Logitech Profiler diye bir şey indirdim. Baya eski bir tasarımlı uygulama. Ama çalıştıramadım.

Çok eski bir başlık olsada ben de bu sorunu yaşadığımı belirteyim. Yeni Logitech F710 aldım. Oyunlarda titreşim çalışmıyor. Vibration düğmesi çalışıyor (basınca titriyor, 2. basışta uzun titreyerek açık olduğunu gösteriyor).

Buna ek olarak masaüstümde (ama laptopta bu durum olmadı) her restartta tekrar alıcısını çıkarıp takmam gerekiyor. Driverını device manager dan Xbox 360 olarak güncellesemde (internette herkes bu şekilde çözmüş) bende çözmüyor bu 2. sorunu. Laptopımda bu 2. sorun yok ama

Titreşimin çalışmaması hem masaüstü hem laptopta var. Alet sorunlu görünmüyor, çünkü vibration düğmesine basınca titriyor. İade mi edeyim napayım bilemedim.

hocam çözdün mü problemi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…