Logitech F710 USB ile çalıştırma

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar ben video yardımı ile USB kablonun kırmızı kablosunu pil gibi + siyah kablosunu - yerine bağlayıp bir pil yerine çalıştırabildim. Ama 2 tane pil takma yeri var ve diğerine pil takmadan çalışmıyor. Şimdi ben tek USB portu ile 2 pil yerine nasıl çalıştırabilirim? 1.5V pil gerekiyor normalde.
Şu an çalıştırabildiğim sistem ekteki şekilde. USB'den çıkan beyaz kablo siyah sadece belli olsun diye beyaz çizdim.

IMG_20180507_101453.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'den gelen kablolardan ek alarak paralel bir şekilde diğer kısma da bağlantı yapın.
5V yüksek gelecektir. Araya 1K direnç koyarak voltajı biraz düşürün.

USB'den gelen kablolardan ek alarak paralel bir şekilde diğer kısma da bağlantı yapın.
5V yüksek gelecektir. Araya 1K direnç koyarak voltajı biraz düşürün.
Şimdi ben paralel yapmadan direk bağlayınca çalıştırdım. Şuan çalışıyor ama beyaz kabloyu kırmızı kablonun altındaki yere takarak çalıştırdım. USB'den gelen fazla voltaj bir sıkıntı yaratır mı? Lehimle falan uğraşmak istemiyorum çünkü. Bozulan helikopterimin USB şarjını kullanıyorum. Bu kısa olduğu için 3.0 portundan Logitech'in kendi verdiği USB uzatıcı ile kullanıyorum.
Bir de illa bağlamam gerekirse dirençi nasıl bağlayacağım.
@Asım Demir 1K direnç yeterli gelecek mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı