Logitech F710 vs XBox One S Controller

Executioner

Megapat
Daha fazla  
6 yıldır logitech F710 kullanmaktayım. Fakat çoğu oyunda titreşim çalışmıyor. Sadece Vibration düğmesine bastığımda titreşiyor. Ayrıca gamepad'teki tuş diziliminden dolayı bazı oyunlarda LS tuşunu kullanmak zorunluyken L3-R3 tuşlarına basamıyorum Logitech'te. L3-R3'ü 360 derece döndürebilmemizden dolayı karaktere yön vermede daha kolaylık sağlıyor. Ergonomik olarak da XBox One S hoşuma gitti. İnternette 300 TL'ye buldum. Sizce almama değer mi yoksa o kadar da fark etmez mi?

Bu iki cihazı karşılaştırmak Microsoft'a hakaret olur, her türlü XBox One S kolu ezer geçer. 300 liraya bulmuşsun biraz fazla, arada pek fark yok ama ben bugün 270₺ aldım. Tavsiye ederim kalitesi tatmin edici.

Satın aldıktan sonra istediğin oyunda çalışıyor küçük bir rehber hazırladım, hem bu konu sana yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Bu iki cihazı karşılaştırmak Microsoft'a hakaret olur, her türlü XBox One S kolu ezer geçer. 300 liraya bulmuşsun biraz fazla, arada pek fark yok ama ben bugün 270₺ aldım. Tavsiye ederim kalitesi tatmin edici.

Satın aldıktan sonra istediğin oyunda çalışıyor küçük bir rehber hazırladım, hem bu konu sana yardımcı olacaktır.

Nereden almıştınız hocam? İstediğin oyunda çalışıyor demişsiniz ama rehberinizde çalışmayan oyunlar da olabilir demişsiniz. Bir de çok hızlı pil tüketiyormuş galiba

Bir de çok hızlı pil tüketiyormuş galiba.

Ben günde 5-6 saat Rocket League oynuyorum. Kaliteli bir şarjlı pil alırsanız yaklaşık 1 hafta kullanırsınız. Hazır pil daha uzun gider ama, şarjlı pillere göre zamanla daha masraflı olur.

Bende 6 tane 2600 mAh Varta şarjlı pil mevcut. Biri bitince direkt dolusu ile değiştiriyorum, sıkıntı olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Executioner hayır çalışmadığı oyunlar oluyor demekten kastım; oyunun kol desteği olmaması, yani kol ile ilgili bir sıkıntı yok. Rehberde zaten desteklemeyen oyunlara çözüm olarak yazmıştım. Kolu aldıktan sonra programı anlatabilirim sana Teamviewer üzerinden.

Bende 6 tane 2600 mAh Varta şarjlı pil mevcut. Biri bitince direkt dolusu ile değiştiriyorum, sıkıntı olmuyor.
Hocam konudan bağımsız ama siz pilleri sarj etmek için hangi cihazı kullanıyorsunuz? Ben de bu aralar şu ikiliyi almayı planlıyorum, bir tavsiyeniz var mıdır? Hem malum çocukların oyuncaklarına pil dayanmıyor.

Siz pilleri şarj etmek için hangi cihazı kullanıyorsunuz?

Ben bu cihazı kullanıyorum.

400916

Ürün kodu: 4008496641352

Şu an evde olmadığım için modelini söyleyemeyeceğim. Hem AAA hem de AA pilleri şarj ediyor.

Bunun yanı sıra kullandığım bir cihaz daha var, o da şu;

400917

Bu cihaz diğerine göre kullanışsız, çünkü pillerin dolup dolmadığını göstermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı