D deleteornot Decapat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #1 Dostlar aynı isimde konu açılmış. Ama hala karar veremedim. Bu konunun sonu yok mudur? Tavsiyelerinizi merak ediyorum. Logitech G F710 Kablosuz Gamepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G F710 Kablosuz Gamepad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz Fiyatı Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Dostlar aynı isimde konu açılmış. Ama hala karar veremedim. Bu konunun sonu yok mudur? Tavsiyelerinizi merak ediyorum. Logitech G F710 Kablosuz Gamepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G F710 Kablosuz Gamepad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz Fiyatı Microsoft Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 21 Haziran 2019 #2 Tartışmasız Xbox One Controller.
Modeste Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 269 2 Aralık 2020 #3 F710 kullanıyorum ama sorunun cevabı net Xbox kontrolcüsü tabiki