Logitech F710 Windows 10 Sürücü Kurma Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
Windows 10 2004 kullanıyorsanız normal yöntem işe yaramayabilir. Bu durumda şu sürücüyü deneyebilirsiniz:

Not: Sürücü imzalı değildir ve yüklemeniz tavsiye edilmez. Riski alıp yüklemek isteyenler sürücü imzasını devre dışı bırakmalıdırlar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücüyü yüklemek için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F710, Windows 10 tarafından ilk etapta tanınmıyor:

1. Bu sorunu gidermek için önce sürücü yazılımını kurun: Wireless Gamepad F710 - Logitech Support
  2. Kurulum sonrasında aygıt halen tanınmıyorsa işlemlere devam edin.
  3. Aygıt Yöneticisi'ne girin.
  4. Hata veren F710 isimli aygıta sağ tık > Sürücüyü Güncelleştir
    • Aygıt Yöneticisinde aygıt görünmüyorsa Gamepad'i Xinput moda alın:

5. Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara:

6. Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver:

7. Listeden Xbox 360 Çevre Birimleri'ni seçip İleri deyin:

8. Windows için Xbox 360 Denetleyicisi seçip İleri deyin:

9. Uyarı alacağız. Evet diyelim:

10. İşlem bu kadar. Sürücü kurulduktan sonra sistemi yeniden başlatın.
Artık yüklenmiş olan sürüm:

Not: Aynı yöntem F510 ve F310 için de geçerlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir açıklama olmuş ellerinize sağlık.

Teşekkürler faydalı konu gerçekten, an itibarı ile sorunumu çözdüm.

Hocam konu biraz eskide burda açıklamışınız sorayım dedim. Driver kurmak şart mı sitesinden ? Yoksa gerek yok mu ?

Xinput modda yani doğrudan takıp kullanacaksanız gerek yok. Gamepad üzerinde özelleştirme yapacaksanız kurabilirsiniz.
Hocam dediklerinizi yapınca kısa süreliğine düzeliyor. Mesela oyundan çıkıp 1-2 saatlik ara veriyorum. Daha sonra tekrar oyuna girdiğimde tekrar yanıp sönmeye başlıyor. 10 kez yanıp sönüyor.

Hocam dediklerinizi yapınca kısa süreliğine düzeliyor. Mesela oyundan çıkıp 1-2 saatlik ara veriyorum. Daha sonra tekrar oyuna girdiğimde tekrar yanıp sönmeye başlıyor. 10 kez yanıp sönüyor.
Dostum USB aparat Gamepad ile arasındaki mesafa yakın olsun o zaman bağlantı kesintisi olmaz, ben çok yakın tutuyom bir sıkıntı olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…