Logitech F710'a 1000 TL vermeye değer mi?

memcathzr

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Logitech F710 almayı düşünüyorum ama fiyatı çok fazla geldi. Fakat çok sağlam diyorlar ve çok övenler var. Sizce alınır mı? Analogların hassasiyeti veya tuşların sertliği umurumda değil. Ya da o fiyata başka hangi gamepadlar alınabilir.
Not: Monster Pusat önermeyin. Pusat'da %21.6 ölü bölge var.

Gecikme yok gibi bir şey. Ölü bölge de yok sanırım. Bir tek analogların sesi rahatsız ediyor. Kulaklıkla kullanırsanız analogların sesi azalır, o şekilde kullanılır.

Kesinlikle alınır.

Kolu önerenlerin eli at toynağı olduğu için kolun sertliğine alışmışlardır.
1000TL bütçe ile 2. el orijinal PS4 kolu almanızı öneririm (PC baglanıyor).

Kolu önerenlerin eli at toynağı olduğu için kolun sertliğine alışmışlardır.
1000TL bütçe ile 2. el orijinal PS4 kolu almanızı öneririm (PC baglanıyor).
Hocam PS4 kolu da hemen bozuluyor. Çok dayanıksız alet kendisi. Hem benim elimde var. Sadece R2 tuşuna sert bastım diye rahatsız edecek kadar yumuşamıştı. Hem bilgisayar ile düzgün uyumu bile yok.
Düzenleme : 5-6 yıl yetecek bir alet istiyorum.

Hocam PS4 kolu da hemen bozuluyor. Çok dayanıksız alet kendisi. Hem benim elimde var. Sadece R2 tuşuna sert bastım diye rahatsız edecek kadar yumuşamıştı. Hem bilgisayar ile düzgün uyumu bile yok.

Sanırım siz çakma PS4 kolu kullanıyorsunuz. PC'ye biraz ugraş sonucu baglanılabilir hatta eğer DS4 indirmem diyorsan Steam kolu algıladığı için Steam'deki oyunları kolla oynayabiliyorsunuz.
Üstelik eğer yayı gevşediyse internetten yay sipariş edip değiştirebilirsin olmadı tamirciye verip yeni yay taktırabilirsin çok zor bir şey değil.

Çakma PS4 kolu kullanıyorum 1 haftada yayı gitti. Tamirciye göstersem yapar mı acaba.

Evet yapar.

Çakma PS4 kullanıyorum diyorsun PS4 kolları hemen bozuluyor diyorsun bir kere çakma kullanıyon hocam bir düşünün yani. Size PS4 kolu önermemdeki sebep kalite açısından dolayı bir zaman sonra lucutik koldan bıkacaksınız ama PS4 kolu her zaman kullanım olarak daha zevk verir size.
Çakma kolunuzu tamirciye götürün orijinal PS4 yayı takmasını isteyin 1000TL cebinizde kalır
Veya 1000TL'ye orijinal PS4 kolu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…