Logitech F710'a 1000 TL vermeye değer mi?

Anladım hocam. Ama yinede Logitech gamepad alsam iyi olacak. Çünkü ikinci bir gamepad'e ihtiyacım var. Hem başka bir yere götürürken korkuyorum bozulacak diye.O yüzden F710 alınır mı diye soruyorum. Çünkü çok sağlam diyorlar

7 senedir kullanan biri olarak kesinlikle alınır. 2017 yaz aylarında almıştım. O zamanın parasıyla 150 TL'di. 1 sene sonra 1 tane daha aldım. Hatta kutusunu bile açmadım hâlâ duruyor. Yedek olarak dursun diye almıştım.
Eksi yönlerini söyleyim. Gamepad'ın arka kısmı çok kaliteli değil. Zamanla boyalar dökülmeye ve soyulmaya başlıyor ama çok rahatsız edici bir şey değil. Analoglar için mutlaka koruyucu alın. Pil olarak Duracell pil alırsanız 5-6 ay sizi rahat götürecektir. Ben sıklıkla kullandığım için markasız piller ortalama 2-3 ay arası gidiyor. Gamepad'in titreşimini de kapatırsanız bu süre artacaktır.
RT LT tuşları biraz sert. RB LB tuşları ise tam aksine daha rahat basılıyor. Kendisiyle 7 senede ortalama 200 oyun bitirmişimdir. Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. Dualshock 3 ve 4'te uzun bir süre kullandım. Onlar da çok iyidir. Dualshock 4'ü pc'de kullanmak için de ekstra bir programla kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Xbox 360 kolu da kullandım orijinal, o da iyiydi. Xbox gamepad'i kullanan arkadaşların da yorumlarını dinleyin. Kendim deneyim etmediğim için onun hakkında yorum yapamayacağım. Gerçi xbox gamepadlerinin de fiyatları uçtu gitti. Şu anda f/p olarak F710'u tercih etmeniz mantıklı olacaktır.

2. el orijinal PS4 kolu alsanız daha iyi olur.

2. el orijinal PS4 kolu alsanız daha iyi olur.
2. El almak istemiyorum hocam çünkü çok iyi taklit eden replikalar var. Ya bana replika satıp dolandırırsa diye korkuyorum. Hem birisinin ellemesi fln pek hoşuma gitmiyor.

2. el almak istemiyorum hocam çünkü çok iyi taklit eden replikalar var. Ya bana replika satıp dolandırırsa diye korkuyorum. Hem birisinin ellemesi falan pek hoşuma gitmiyor.

PS4 tamircilerinden 2. el temiz bulabilirsin. Orijinal olup olmadığını anlamak çok kolay.
Ama siz bilirsiniz lucutik kolu alırsanız tuş sertliğinden dolayı çok şikayet edeceksiniz. Kolla oynarken çat çat ses çıkacak.

Her şeyi ile güzel bir gampad diyemeyiz ama piyasada uygun F/P cihazı. Benim en çok canımı sıkan noktası bazen kopmalar oluyor.

Hocam 1000 TL'yi geçince pek F/P cihazı gibi göremiyorum artık

Ülkenin durumu malum. Ben geçen sene 280 TL civarı bir fiyata aldım. Ucuz diye bir şey kalmadı sizde biliyorsunuz. Adı sanı belli olmayan gamepadlar bile 500 TL üzeri. Şu an F710, 840 TL'ye Hepsiburada, da satılıyor.

Hocam peki tamirciye gitsem replika dualshock'un eksiklerini bulup tamir edebilir mi

Hocam peki tamirciye gitsem replika dualshock'un eksiklerini bulup tamir edebilir mi
Kaliteli birşey almanızı öneririm.
Tamir ettirsenizde eninde sonunda yeniden bozulacak.
Kaliteli aldığınızda ancak çok uzun zaman sonra bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…