T Tezgahtaki Mengene Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 308 28 Mayıs 2025 #1 Logitech marka farenin kablosunda kopukluk var ve garanti süresi bitti. Ne kadara tamir edilir sizce?
Logitech marka farenin kablosunda kopukluk var ve garanti süresi bitti. Ne kadara tamir edilir sizce?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.952 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Garantisi varsa olmaması lazım ücret.
T Tezgahtaki Mengene Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 308 28 Mayıs 2025 #3 Lskow dedi: Garantisi varsa olmaması lazım ücret. Genişletmek için tıkla... Garanti süresi yıllar önce bitmişti.
Lskow dedi: Garantisi varsa olmaması lazım ücret. Genişletmek için tıkla... Garanti süresi yıllar önce bitmişti.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.213 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2025 #4 Tezgahtaki Mengene dedi: Garanti süresi yıllar önce bitmişti. Genişletmek için tıkla... ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ Arızalı mouse'unuzun çift tıklama, tıklamama, scroll tekerleği arızası, sıvı teması, soket arızası, kırık click plastiği, batarya arızası, kablo temassızlığı vb. gibi durumların onarım (tamir) hizmetini vermekteyiz. matfixcustoms.com
Tezgahtaki Mengene dedi: Garanti süresi yıllar önce bitmişti. Genişletmek için tıkla... ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ Arızalı mouse'unuzun çift tıklama, tıklamama, scroll tekerleği arızası, sıvı teması, soket arızası, kırık click plastiği, batarya arızası, kablo temassızlığı vb. gibi durumların onarım (tamir) hizmetini vermekteyiz. matfixcustoms.com
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.952 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #5 egemebb dedi: ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ Arızalı mouse'unuzun çift tıklama, tıklamama, scroll tekerleği arızası, sıvı teması, soket arızası, kırık click plastiği, batarya arızası, kablo temassızlığı vb. gibi durumların onarım (tamir) hizmetini vermekteyiz. matfixcustoms.com Genişletmek için tıkla... Merak ettim burası sadece logitech için mi?
egemebb dedi: ARIZALI MOUSE ONARIM PAKETİ Arızalı mouse'unuzun çift tıklama, tıklamama, scroll tekerleği arızası, sıvı teması, soket arızası, kırık click plastiği, batarya arızası, kablo temassızlığı vb. gibi durumların onarım (tamir) hizmetini vermekteyiz. matfixcustoms.com Genişletmek için tıkla... Merak ettim burası sadece logitech için mi?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.213 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2025 #6 Lskow dedi: Merak ettim burası sadece Logitech için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yapabilecekleri tüm mouseler için geçerli.
Lskow dedi: Merak ettim burası sadece Logitech için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yapabilecekleri tüm mouseler için geçerli.